Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Konyha & kemping

Konyha és kemping - válassza a legmagasabb minőségű felszereléseket a Sportano üzletben 

Az ösvényen vagy kempingezéskor érdemes a megfelelő túrafelszerelést magával vinni, hogy meleg ételt készíthessen, és azt magával viheti a következő útjára. Ha többnapos túrázásra vagy kempingezésre készülsz, jó ötlet, ha van nálad főzőedény, turista hűtőszekrény, termosz, termosz vagy konyhai eszközök. A Sportanónál túrakonyhai termékek széles választékát kínáljuk olyan professzionális márkákból, mint a Tatonka, Gerber, Salewa, Carp Spirit, Aqua Marina, CamelBak, Kambukka vagy Outwell.  

Termoszok, hőbögrék, túrabográcsok és grillsütők - kempingezéshez szükséges felszerelés. 

Kempingezéskor érdemes olyan túrakonyhai felszerelést magunkkal vinni, amellyel bármilyen körülmények között is készítsünk ételt. A főzéshez elektromos vagy gázüzemű túrakész tűzhelyre lesz szüksége. Magán a túrakonyhán kívül egy gázkartont, azaz egy töltött gázzal teli tartályt is magával kell vinnie. Ez lehetővé teszi az ételek elkészítését minden körülmények között. Kempingezéskor érdemes kisebb gáz- vagy elektromos grillsütőkkel felszerelkezni.  

Ezen túlmenően a konyhai eszközök, mint például meniszkuszok, serpenyők, edények, evőeszközök, palackok vagy tartályok a víz vagy az étel számára elengedhetetlenek lesznek. A hőtároló zsákkal alacsony hőmérsékleten tarthatja termékeit. Ha frissen szeretné tartani termékeit, egy utazóhűtő is biztosan jól jön. A Sportanónál az Aqua Marina, Coleman és Campingaz márkák kiváló minőségű hűtőszekrényeit kínáljuk 22, 24, 49 vagy 58 literes kapacitással. Az italok vagy ételek megfelelő hőmérsékleten tartásához jól jön egy kávé- vagy teatermosz és egy ebédtermosz is. Ha kisebb edényt keres, akkor egy termikus bögre jó választás lesz. 

Kempingezéskor az is jó ötlet, ha a kempingezéshez túrabútorokat, például széket, asztalt, nyugágyat, ágyat, szervezőt vagy szekrényt használunk. 

Túrakonyha - mit vigyünk magunkkal az ösvényre? 

Túrázás vagy hosszútávú túraexpedíció esetén vigyen magával egy termoszt teának vagy kávénak és egy termoszos ebédnek. Az első változat nagyobb kapacitással rendelkezik, mint a klasszikus termo bögrék - találhatsz olyan termékeket, amelyek akár 3 liter italt is tartalmaznak. Az ebédtermosz viszont kiváló választás hosszú túrákra, ahol ételt is magaddal vihetsz. Ez az edénytípus akár 9 órán keresztül is képes melegen tartani az ételt. Ezen kívül jó ötlet, ha a hátizsákba konyhai eszközöket, például evőeszközöket vagy víztartályokat és életerőt is visz magával. Attól függően, hogy mennyi hely van a felszerelésében, felszerelheti magát egy elektromos gáztűzhellyel és egy fazékkal vagy meniszkusszal is, hogy frissen készítsen ételt az ösvényen. Az ebédhez vagy más tárgyakhoz való hőtartó táska szintén hasznos lehet a termékek tárolására. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kempingkonyhai felszerelést? 

A megfelelő kempingkonyhai felszerelés kiválasztásakor fontos figyelembe venni a rendelkezésre álló hely nagyságát. Kempingezés vagy bivakolás esetén általában több felszerelést lehet magunkkal vinni. Másrészt az ösvényen és egy többnapos túra során csak a legszükségesebb dolgokat érdemes magunkkal vinni, hogy a felszerelés ne legyen túl nehéz. Valójában az ilyen típusú berendezések kiválasztását az Ön saját igényeihez kell igazítani. Különböző kapacitású termoszok, edények, bögrék, víz- vagy ételtartályok és túrahűtők állnak rendelkezésre.  

Ha hosszabb kempingtúrára indul, vigyen magával egy túraszéket vagy ágyat is, hogy kényelmesen regenerálódhasson és aludhasson. 

Konyhai kempingfelszerelés - márkák, amelyek garantálják a kiváló minőséget 

Az ételkészítéshez érdemes felszerelkezni egy elektromos vagy gázüzemű vándortűzhellyel. A Sportanónál a RidgeMonkey, a Coleman, az Outwell vagy a Campigaz termékei találhatók. Tartsa szem előtt az olyan konyhai eszközöket, mint a termoszok vagy a termikus bögrék. Néhány termék képes egy méretes ital vagy étel tárolására, amelyet aztán magával visz az ösvényre. A kényelmi ételek esetében az evőeszközök vagy az ételtartályok szintén elengedhetetlen felszerelésnek számítanak. Ha a megfelelő hőtáskát keresi, az olyan márkák, mint a Campingaz, a Spokey, a Rip Curl vagy az Easy Campk különböző kapacitású termékeket kínálnak. Hasznos lehet egy túrahűtő is, amelynek méretét és kapacitását az Ön igényeihez kell igazítania. Vigyen magával utazó hűtőszekrény-utántöltőt is, hogy a termékeket kellően alacsony hőmérsékleten tudja tartani. 

Másrészt, ha kempingezni vagy többnapos sátras kempingtúrára indul, akkor az Outwell, a Kadva, a Spokey, a Tatonka, a Coleman, az Easy Camp vagy a Helinox kényelmes túrabútorai közül választhat. Biztosítják, hogy minden körülmények között pihenhessen.  

A Sportanónál termékek széles választékát kínáljuk a túrázáshoz, kempingezéshez, sátorozáshoz vagy kempingezéshez. Vegye igénybe professzionális ügyfélszolgálatunkat, hogy segítsünk a megfelelő berendezés kiválasztásában! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása