Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Asztalitenisz

Asztalitenisz - felszerelések és kiegészítők a Sportano üzletében 

A Sportano asztalitenisz kategóriájában minden megtalálható, ami az asztaliteniszezéshez szükséges. Akár profi, akár kezdő, vagy felszerelést keres, hogy otthonában sportpályát alakítson ki, nálunk mindent megtalál, ami az asztaliteniszezéshez szükséges. Ha a Sportanónál vásárol ütőt, asztalt vagy labdát, az garantálja a minőséget, a tartósságot és a piac legjobb technológiáját. Nyerj játékokat a Sportano.hu-vel! 

Asztal, ütő, asztalitenisz háló - alapvető felszerelés minden játékos számára. 

Az asztaliteniszezéshez szükség van egy hálóval ellátott asztalra, egy ütőre és speciális labdákra. Szükséged lesz továbbá kényelmes, légáteresztő szövésű ruhákra és cipőkre, amelyek tompítják a lábadat. Ha már a felszerelésről beszélünk, a Sportano mind a hálókkal ellátott professzionális asztalokat, mind a hálókat maga is értékesíti. Ez utóbbi akkor jön jól, ha már van asztala, és a háló elhasználódott, vagy nem felel meg az elvárásainak. Amatőr mérkőzésekhez a hálót olyan asztalokra is rögzítheti, amelyeket nem pingpongozásra terveztek. Olyan asztalokat kínálunk, amelyeken beltéren és kültéren is játszhatsz mérkőzéseket. A Schildkröt, Cornilleau vagy Kettler ellenálló anyagokból készült modelljei garantálják a tartósságot és a kényelmet. 
 
A Sportano asztalitenisz ütők között megtalálhatók a kezdők és a profik számára egyaránt alkalmas termékek. A Donic vagy Butterfly modellek modern rendszerekkel és technológiákkal vannak felszerelve, amelyek biztosítják a játék legmagasabb szintű kényelmét. Az ABP rendszer az ütő súlypontját az egyes játékstílusokhoz igazítja, a Quick Rubber Change lehetővé teszi az ütő burkolatának kényelmes cseréjét, az Anti Vibe System pedig a rezgéscsökkentésről gondoskodik. Az ergonomikus fogantyúk, beleértve az intelligens markolat kialakítást, biztonságos fogást és kényelmes érzést biztosítanak játék közben. 
 
A Sportano.hu oldalon edzésre és profi versenyekre egyaránt alkalmas asztalitenisz labdákat talál. A labdákat csillagokkal jelölik, az amatőr labdákat egy csillaggal, az edzőlabdákat két csillaggal, a profi labdákat pedig három csillaggal. A legjobb labdákat a kiváló repülési pontosság és a várható irány jellemzi. A golyók átmérője 4 cm. 

Pingpong - hogyan válasszuk ki az igényeinknek megfelelő felszerelést és kiegészítőket? 

Az asztalitenisz felszerelések és kiegészítők kiválasztásakor érdemes először is meghatározni a szintet és az elvárásokat. A profiknak tervezett ütők valamivel drágábbak, mint azok, amelyekkel megtanulhatsz játszani. A sportággal való kalandozás kezdetén nem kell befektetnie a profik felszerelésébe ahhoz, hogy élvezze a mérkőzéseket.  
 
A Sportano által kínált minden egyes ütő a legkiválóbb anyagokból és a részletekre odafigyelve készült. Szakembereink az iparág legjobb márkáinak termékeit választották ki annak érdekében, hogy a legnagyobb játékkomfortot biztosítsák minden szintű felhasználó számára. Figyeljen az ütőmarkolat formájára - válasszon az egyenes vagy az intelligens markolat között, és igazítsa a felszerelést a saját preferenciáihoz. A játékstílusodnak megfelelő formát is választhatsz. A védekező játékosoknak puhább, a támadó játékosoknak keményebb felületet kell választaniuk. Figyelembe kell vennie az ütő vastagságát is, és azt, hogy mennyire pontosan tudja irányítani a labdát.  
 
Az asztal kiválasztásakor mindenekelőtt a tervezett felhasználási módot kell figyelembe vennie - a beltéri és kültéri asztalok különböző anyagokból készülnek, így nem minden modell alkalmas kültéri használatra. Ami a labdákat illeti, érdemes a háromcsillagosakat választani, de ha az olcsóbb modelleket kedveli, és még csak most kezdi az asztaliteniszezést, akkor az egy- vagy kétcsillagos labdákkal is játszhat. Ha kétségei vannak, vegye fel a kapcsolatot a Sportano csapat tagjaival! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása