Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Síszemüvegek

Síszemüvegek és napszemüvegek: védelem és kényelem a sípályán

A kényelem és a biztonság alapvető fontosságú a téli sportokban. Sí- vagy snowboardtúrát tervez, és kényelmes síszemüveget vagy síszemüveget keres? A Sportano.hu széles termékválasztékkal rendelkezik, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Ha termékeinket választja, biztos lehet benne, hogy azok a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. Kínálatunkban a legnépszerűbb márkák felszereléseit találja, amelyeket a Sportano szakemberei válogattak össze. A legnépszerűbb gyártók közé tartozik a Dragon, UVEX, Oakley, Sweet Protection, HEAD és Salomon. A professzionális lencséknek köszönhetően a weboldalunkon kapható szemüvegek ellenállnak a párásodásnak és a karcolódásnak, ami jelentősen befolyásolja a látási viszonyokat a lejtőkön. Emellett üzletünkben korrekciós szemüveg viselésére alkalmas felszereléseket is talál. A szemüvegüvegben alkalmazott fejlett technológia kiküszöböli a napfény és a hó okozta vakító hatást is. Nézd meg, milyen síszemüvegeket találsz a Sportano.hu oldalon. 

Milyen síszemüveget és síszemüveget válasszak? Fontos jellemzők és paraméterek

A síszemüvegek és síszemüvegek megfelelő illeszkedése rendkívül fontos a biztonságos síeléshez. Az innovatív technológiáknak köszönhetően a Sportano termékcsalád felszerelései rendkívül magas minőséget képviselnek. Akár most kezdi a téli sportokkal való kalandozását, akár már ismeri őket, honlapunkon biztosan megtalálja az elvárásainak megfelelő védőszemüveget vagy szemüveget. Tudja meg, mit kínálnak berendezéseink. 

Lencsék

Az első kritérium, amire a síszemüveg kiválasztásakor figyelnie kell, a lencse. Széles választékban találhatók olyan felszerelések, amelyek védőszemüvegei innovatív technológiák felhasználásával készültek. A többrétegű lencsék a hóról visszaverődő túlzott fényhez igazítják a képet, így növelve a láthatóságot a lejtőkön. A hengeres lencse kiküszöböli a képtorzítást, és megvédi a szemét az UV-sugarak negatív hatásaitól. Emellett néhány szemüvegünk speciális párásodásgátló bevonattal van ellátva, hogy a legnehezebb időjárási körülmények között is kényelmes legyen a vezetés. A polikarbonát használata a szemüvegek gyártásakor könnyűvé és karcállóvá teszi a felszerelést. A fotokromatikus lencse használatával a szemüveg alkalmazkodik a fényerősséghez, és ennek megfelelően sötétíti vagy világosítja a lencsét. A berendezés gyártása során alkalmazott innovatív technológiák lehetővé teszik a nagy kontraszt elérését és a színek intenzitásának megőrzését, ami kiküszöböli a szemfáradtság érzését. 

Üvegezés

A másik elem, amelytől a szemüveg kiválasztásakor el kell tájékozódnia, az üvegezés. Ha az időjárási körülmények nem kedveznek a síelésnek, rendkívül fontos, hogy a megfelelő felszereléssel rendelkezzen a biztonság érdekében. Ezért a Sportanónál olyan speciális lencseszűrőkkel ellátott szemüvegeket talál, amelyek kiküszöbölik a nap és a hó okozta tükröződést. Ezenkívül, ha erős köddel találkozik az úton, a köd elleni bevonat segít csökkenteni a kedvezőtlen időjárási körülmények negatív hatásait. Ha síelés közben gyakran zavarja a túl erős napsütés, válasszon tükrös lencsével ellátott síszemüveget. Javítják a színek láthatóságát és fokozzák a kontrasztot. A kettős hengeres lencse használata széles látómezőt biztosít. A beépített szellőzőnyílások és a belső párolgásmentes bevonat csökkenti a párásodást és a páralecsapódást, míg a hidro- és oleofób szűrők kiküszöbölik a lerakódásokat

Építőipar

A megfelelő szemüvegkialakítás a sípályán a kényelem kulcsa. A keret nélküli technológiát vagy dupla hengeres üveget használó szemüvegek széles látóteret biztosítanak. A légáteresztő membrán és a szellőzőnyílások használata lehetővé teszi a bőr számára a légzést, csökkenti az izzadást és megakadályozza az üveg tartós párásodását. A modern síszemüveg-konstrukciós rendszerek lehetővé teszik az ergonomikus keret és a vékony keret kialakítását. A dupla vagy tripla habréteg használatának köszönhetően megfelelő párnázottságot biztosít, kiküszöböli a védőszemüveg tükröződését a bőrön, és kényelmesen illeszkedik az arcra. A gumibetétes vagy szilikonból készült anyagi pánt lehetővé teszi, hogy a sisakot a sisakon tartsa. A választékunkban található berendezések univerzális és túlméretezett formájúak és méretűek, amelyek minden felhasználó számára könnyen illeszkednek. 

Technológia és illeszkedés

A különböző síelési technikákhoz szükséges felszerelések széles választékát találja, a síelés vagy snowboardozás szintjéhez igazítva. Bármilyen stílusban is síelsz, érdemes csúszásmentes pánttal ellátott szemüveget beszerezni, hogy a szemüveg ne csússzon le a sisakról. Az állítható rögzítők lehetővé teszik a különböző sisakméretek illesztését. A Prescription Eyewear Compatible technológia viszont különösen kényelmes a látássérültek számára. Többé nem kell külön levennie a korrekciós szemüveget és a lencsék felszerelését. 

Milyen síszemüvegek és síszemüvegek találhatók a Sportano kínálatában? 

A Sportanónál kapható síszemüvegek közül a legjobb minőségű márkákat választottuk ki, mint például a Salomon, UVEX, Dragon, Oakley, Sweet Protection vagy HEAD. A kínálatunkban elérhető termékeket a tartósság és az egyéni igényekhez való igazodás jellemzi, a korrekciós szemüveget viselő látássérültek számára is. Akár a szabadidős téli sportokat, akár a gyors és versenyképes útvonalakat kedveli, a Sportanónál biztosan megtalálja az Önnek megfelelő síszemüveget. Válassza ki az egyéni igényeinek megfelelő felszerelést, és élvezze a kényelmet és komfortot a téli kalandok során a sípályákon. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása