Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Aqua Marina

Aqua Marina

Az Aqua Marina márka a világ egyik legnagyobb gyártója a kajakokhoz és dingikhez való speciális vízi sport kiegészítőknek. Megalakulása óta a vállalat folyamatosan növekszik, új termelési rendszereket fejleszt ki, és modern termékekkel bővíti termékpalettáját. Az Aqua Marina márkanév alatt forgalmazott tartozékok közül különösen kedveltek a SUP felfújható deszkák, amelyeket ismert sportolók használnak. Ez világszerte ismertté tette a vállalatot, és széles körben elismertté a vízi sportok iránt érdeklődő közönség körében. 

A professzionális márkakiegészítőket a masszív kivitelezés, a magas minőség és a rendkívüli funkcionalitás jellemzi. Ráadásul az összes termékben alkalmazott innovatív technológiai megoldások olyan további tulajdonságokkal ruházzák fel őket, amelyek közvetlenül befolyásolják az egyes edzések kényelmét. Ráadásul minden Aqua Marina tartozékot minden részletre odafigyelve készítenek, így használatuk során biztos lehet benne, hogy a legmagasabb színvonalat tartják be. 

Az évek során a márka számos külföldi piacra terjeszkedett, és a vízi sportkellékek egyik legnagyobb forgalmazójává vált. Kezdők és profi sportolók egyaránt használják termékeit. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása