Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Hula hopp karikák

Hula-hoops a Sportano üzletben: pörgés a jobb alakért és testért!

A Sportano Hula-hop kategóriája kiváló minőségű berendezés, amellyel a jobb fittség, a megjelenés és a jólét érdekében végzett munka zökkenőmentesen és hatékonyan fog működni. A sportbolt kínálatában összegyűjtött edzőkerekek a fitneszeszközök piacának vezető márkáinak termékei, így garantált a kiváló minőség és a biztonság.  

Hula-hop - a testmozgás előnyei és hatásai

Karcsúbb derék, csípő és comb, lapos has, formás fenék és rugalmasabb bőr - ezek a hulahoppkarika gyakorlatok kétségtelen előnyei. A rendszeres karikapörgetés előnyeinek zsákjához hozzá kell adnod: a fittség és a jólét javítása, a hasizmok erősítése (jó alternatíva mindenféle "hasplasztikára"), és ami ebből következik - jobb testtartás és felgyorsult anyagcsere. Ami fontos, hogy a hula-hop nem szab határt sem idő, sem hely tekintetében - akár kedvenc sorozatod nézése közben vagy a szabadban, a parkban is gyakorolhatsz. 

Klasszikus, fülekkel vagy súlyokkal - melyik hulahoppkarikát válasszuk? 

Ha hulahoppkarikát vásárol, először is ügyeljen a megfelelő méretű karika kiválasztására. A helyesen kiválasztott karikának a földtől a köldökig kell érnie, és kb. 1,5-2 kg súlyúnak kell lennie. A túl nehéz és túl széles/szűk kerék megnehezítheti a testmozgást, és visszatarthatja a rendszerességtől. Ha még csak most kezded a hula-hoopot, fektess be egy sima és könnyű, nagyobb átmérőjű hula-hoopba. Már van tapasztalatod a karikázásban, és szeretnéd növelni a mozdulatok nehézségét és pontosságát? Próbáljon ki egy nehezebb hulahoppkarikát kisebb átmérővel és további masszírozó fülekkel. 

Klasszikus hula-hoop

A hagyományos, egyszerű karika könnyű, ezért ideális családi szórakozásra és szabadidős célokra. Ha még soha nem edzett ezzel az eszközzel, vagy ha csak most kezdett el dolgozni a testalkat és a megjelenés javításán, válasszon egy klasszikus hulahoppkarikát

Masszázs hulahopp karika fülek nélkül

Ez a karika nehezebb, mint a klasszikus karika, ezért erősebben igénybe veszi a testet, és gyorsabb eredményeket hoz. A bordák nélküli masszázs hulahoppkarika alkalmas a kaland kezdetén a fizikai aktivitás ezen formájával való kalandozásra. 

Hula-hoop csővel

A speciális fülek (golyók) edzés közben masszírozzák a testet, javítják a vérkeringést és keményebb munkára serkentik az izmokat, ami gyorsabb és jobb eredményeket eredményez a rendszeres spinninggel. A csípős hulahoppkarika jól működik a narancsbőr minimalizálásában. Leggyakrabban összecsukható (a részek összecsíptethetők és szükség szerint leválaszthatók), így kevés helyet foglal és könnyen szállítható. Ne feledje, hogy a fülekkel ellátott hulahoppkarika zúzódásokat okozhat. 

Mágneses masszírozó hulahoppkarika mágnesekkel

Ez a karika modell golyók helyett mágneses fülekkel van felszerelve, amelyek nyomást gyakorolnak az izmokra, így növelve a masszázs hatékonyságát. 

Válasszon jól ismert és megbízható márkákból származó hulahoppkarikákat, hogy biztosítsa a termék kiváló minőségét és biztonságát. A Sportanónál többek között a következő cégek karikáit találja: HMS vagy inSPORTline erős és tartós anyagokból készült, különböző szintű emberek számára. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása