Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Butterfly

A Butterfly története 1950-ig nyúlik vissza, amikor az alapító, a híres japán asztaliteniszező, Hikosuke Tamasu egy innovatív asztalitenisz-ütőt tervezett és hozott forgalomba. Így kezdődött a Butterfly vállalat. Ahogy a márka fejlődött, úgy bővült tovább a választék, és más kiegészítők és felszerelések is megjelentek a piacon. 

A Butterfly elkötelezett az új technológiák és rendszerek fejlesztése iránt, amelyek javítják a berendezések teljesítményét és különleges tulajdonságokkal ruházzák fel azokat. A Butterfly az 1960-as években, mindössze egy évtizeddel a megalapítása után forradalmasította a sportpiacot azzal, hogy új dizájnnal mutatta be a világnak az ALLROUND D13, a SRIVER és a TEMPEST D13 asztaliteniszbetéteket, amelyeket a mai napig használnak a sportiparban. Azóta a márka folyamatosan fejlesztette tartozékait, és kifejlesztette a bélésekben használt innovatív High Tension rendszert. 

1983-ban a Butterfly még saját fejlesztési és kutatási központot is nyitott Tokióban, ahol a mai napig tudósok, mérnökök és profi sportolók dolgoznak együtt az új technológiák kifejlesztésén. Itt fejlesztették ki többek között a Spring Sponge rendszert. A vállalat kizárólag speciális anyagokat használ termékeihez, ami kedvezően hat a termékek tartósságára. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása