Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

CAPiTA

Capita

A Capita egy kanadai márka, amelyet 2000-ben alapított a Blue Montgomery. A vállalat snowboard felszerelések, különösen deszkák gyártására specializálódott. Egyedi kialakításukkal és eredeti grafikájukkal tűnnek ki a többiek közül. Ennek köszönhetően könnyen felismerheti a Capita táblákat a lejtőn.  

A vonzó megjelenés azonban nem minden. A márka különös figyelmet fordít az egyes termékek gyártási minőségére, és minden részletre odafigyel. Ezért a snowboardokat olyan új technológiák felhasználásával tervezték, mint a POWDER DRIVE™ BASE, a HOLYSHEET™ TRI/TRI FIBERGLASS és a P2 SUPERLIGHT CORE™, amelyek sokkal robusztusabbá teszik a felszerelést és javítják a vezetési teljesítményt.  

A gyártó Capita különös figyelmet fordít a környezetvédelmi kérdésekre is. Minden termék a "The Mothership", egy modern és környezetbarát gyárból származik, amely Ausztriában található. A gyárat teljes egészében vízenergia hajtja, így nincs túlzott CO2-kibocsátás. 

A neves Capita márka termékeit világszerte olyan profi snowboardosok használják, mint Kazuhiro Kokubo és Jess Kimura, akik látványos mutatványokat hajtanak végre deszkáikon. A Capita snowboardokat azonban kezdők is használhatják, akik minőségi felszerelést keresnek.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása