Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Cébé

A sportolóknak szánt professzionális napszemüvegek gyártására szakosodott, úttörő Cébé márka története 1892-re nyúlik vissza. Az 1940-es években a vállalat minőségi sisakokat és síszemüvegeket is bevezetett. Nem sokkal később Cébé együttműködött a híres síelővel, Jean-Claude Killyvel, aki 1986-ban olimpiai bajnok lett alpesi síelésben. Az a tény, hogy győztes versenyei során Cébé termékeket használt, hozzájárult ahhoz, hogy a márka nevet szerezzen magának a sportiparban, és szinte az egész világon ismertté váljon. 

Azóta a vállalat folyamatosan növekszik, új termékeket fejleszt ki és javítja a meglévőket. 1970-ben egy gleccser napszemüveg-kollekciót dobtak piacra, a 2000-es években pedig a vállalat már olyan innovatív technológiákat fejlesztett ki, mint az S'Tech®, amely jelentősen javította a keret stabilitását, és a Sensor Hight Contrast Vision, egy egyedülálló lencsetisztító rendszer, amely jobb láthatóságot tesz lehetővé fizikai tevékenységek során. 

A kiváló minőségű kivitelezés mellett a márka minden termékének egyedi dizájnjára is ügyel. Ezért a vállalat különböző színváltozatokban kínál kiegészítőket, amelyek között minden sportoló megtalálja a számára tökéleteset. Az idők során a Cébé számos neves díjat kapott olyan rangos versenyeken, mint például az ISPO Award, amelyek a piacon elfoglalt magas pozíciójáról tanúskodnak.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása