Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Dalbello

Dalbello

Az 1970-es években nagy technológiai fejlődés következett be a síiparban, amelyet többek között az 1947-ben alapított olasz Dalbello cég hozott létre, amely síbakancsokat gyártott. Ennek oka az volt, hogy a síbakancsokban a természetes bőrt műanyaggal helyettesítették. Ez a felfedezés lehetővé tette a Dalbello számára, hogy kiépítse piaci pozícióját, és kiterjessze tevékenységét a nemzetközi színtérre. Alig egy évtizeddel később olyan neves síelők kezdtek el a márkával dolgozni, mint Simon és Busham, valamint Steve Mckinney, aki síelési sebességrekordokat döntött. 

A jól ismert sportolók sikerei és a technológia folyamatos fejlesztése hozzájárult a márka jelentős fejlődéséhez és világszínvonalú termeléséhez. Amikor a 2000-es években megjelent a freeski, a márka azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy a legjobb minőségű sícipőt hozza létre ehhez a síelési stílushoz. Így született meg a Riders Development Project (RDP), a márkára specializálódott mérnökök, tervezők és profi sportolók együttműködése. Az évek során kifejlesztették a világ leginnovatívabb technológiai sícipőit. 

A Dalbello kínálatában gyorsasági, extrém, lesikláshoz és görkorcsolyázáshoz tervezett lábbelik találhatók. A márka minden terméke a legmagasabb minőségű anyagokból készül, minden részletre odafigyelve, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábhoz, és valódi mozgáskomfortot biztosít, magas szintű biztonságot nyújtva. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása