Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Dunlop

A Dunlop brit márka kezdetei 1909-re nyúlnak vissza. Kezdetben a vállalat golffelszerelések gyártására szakosodott, de idővel a kínálatát az ütősportok kiegészítőivel is bővítette. A márka első évei nagyon intenzívek voltak. Ekkor fejlesztették ki az első golflabdákat és ütőket. Az áttörést az jelentette, amikor Helen Jacobs 1936-ban Dunlop-ütővel megnyerte Wimbledont. Azóta a golf és a tenisz számára készült felszerelések a márka termelésének egyik fő területévé váltak. 

A vállalat mindig is elkötelezett volt a fejlesztés iránt, és olyan innovatív megoldásokkal állt elő, amelyek közvetlen hatással vannak a tartozékaik minőségére. A Dunlop már 1977-ben kifejlesztette az első fröccsöntött teniszütőket, és mindössze három évvel később piacra is dobta őket. Ez a találmány mérföldkő volt a teniszfelszerelések tervezésében, és új utat jelölt ki a gyártásban. A Dunlop ma is a modern technológiákat használja. Ezek közé tartozik az Aerogel 4d, a Flexbooster és a Strigtech.  

Az évek során a márkát többször is elkerítették a felfedezései miatt. 1982-ben megkapta a neves Design Council díját a DDH golflabdáért, néhány évvel később pedig a Queen's Awardot a a Dunlop 200g-os ütőért . 2010-ben a Dunlop teniszlabdáját választották a Rolland Garros profi torna hivatalos labdájának. 

A Dunlop gyártótól származó kiegészítők ideálisak lesznek mind az ütősportok és a golf kezdő játékosai, mind a haladó játékosok számára, akik a legmagasabb minőséget és funkcionalitást várják el felszerelésüktől. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása