Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Dynastar

Dynastar

Az 1963-ban a Mont Blanc lábánál alapított Dynastar egy francia márka, amely sífelszerelések (sílécek, síbotok, sífókák) gyártására szakosodott. Alig három évvel a létrehozása után a márka sikereket ér el. A Dynastar termékeket használó híres sportolók, Marielle Gotischel és Guy Périllat megnyerték az alpesi sí világbajnokságot. Különösen ez az esemény tette a Dynastart a sífelszerelések egyik vezető gyártójává. 

A márka filozófiája a hagyományok megőrzésén alapul. Ezért minden termék Franciaországban készül, és minden részletre odafigyelve. Ennek köszönhetően a márka csak olyan bevált termékeket dob piacra, amelyek a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot nyújtják a felhasználónak. 

A Dynastar a legmodernebb technológiát használja termékeiben, hogy még szórakoztatóbbá és magabiztosabbá tegye a síelést a lejtőkön. A sílécek gyakran rendelkeznek a Dynastar saját fejlesztésű Active Air Core és Powerdrive rendszerével, amelyek növelik a felszerelés teljesítményét. Egyes Dynastar sílécmodellek fémből és üvegszálakból készülnek, amelyek növelik az erősséget és biztosítják a megfelelő csavarodást és a mozgások irányítását síelés közben.  

A Dynastarban az évek során mind a profi síelők, mind a sportáguk elején álló kezdők megbíztak. Válassza a Dynastar termékeket, hogy maximális kényelmet és biztonságot biztosítson már az első utazástól kezdve. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása