Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

F-ONE

Az F-ONE egy 1994-ben alapított márka, amely a kezdetektől fogva szorosan kötődik az olyan vízi sportokhoz, mint a kitesurf, wingfoil és stand up paddle. A márka küldetése, hogy innovatív, hatékony és kiváló minőségű termékeket hozzon létre, amelyek csodálatos élményt nyújtanak a vízen.

Az F-ONE márka folyamatos kutatásáról és fejlesztéséről ismert, amely a technológia és a dizájn kiválóságára törekszik. Termékeiket tapasztalt versenytársakkal és szakértőkkel együttműködve hozzák létre, ami garantálja a legmagasabb minőséget és teljesítményt. A cég folyamatosan új megoldásokat vezet be, mint például az innovatív deszkaformák, a fejlett sárkányprofilok, valamint a könnyű és tartós anyagok, amelyek kiváló irányíthatóságot és élvezetet biztosítanak a vízi sportok során.

Az F-ONE termékek a vízisportok különböző szintű professzionális és rajongói számára egyaránt elérhetőek. Függetlenül attól, hogy valaki csak most kezdi a kalandját kiteboardozással vagy szörfözéssel, vagy tapasztalt versenyző, az F-ONE olyan felszerelések széles választékát kínálja, amelyek megfelelnek az elvárásoknak és felejthetetlen élményt nyújtanak a vízen.

Folyamatos innovációinak, a vízisportok iránti szenvedélyének, valamint a minőség és a teljesítmény iránti elkötelezettségének köszönhetően az F-ONE világszerte elnyerte a víz szerelmeseinek közösségének elismerését és bizalmát, és a vízisportok iparágának egyik legértékesebb és legelismertebb márkája lett.

Leírás kibontása Leírás összecsukása