Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

GABEL

Az olasz Gabel márkát 1956-ban alapították, amikor az alapító, Galdino Beltramello, aki ismert síelő volt, sí- és túrabotok gyártásával kezdett foglalkozni. A Gabel minőségi termékei modern technológiájuknak és egyedi kialakításuknak köszönhetően gyorsan népszerűvé váltak. Ma a márka az egyik vezető gyártója a különböző fizikai tevékenységekhez használt sportbotoknak.  

A márka számára áttörést jelentett a teleszkópos túrabotok teljes termékcsaládjának bevezetése, amelyet a sportágazat szakértői nagyra értékeltek, és amelyet a Friedrichschafenben megrendezett Európai Outdoor Vásáron díjaztak. Az évek során a vállalat a nordic walking, alpesi síelés, sífutás és sítúra modellekkel is bővítette kínálatát. A Gabel a világ minden tájáról származó neves sportolókkal dolgozik együtt, akik a márka megbízható kiegészítőit használják edzéseken és versenyeken. 

Az évek során a márka folyamatosan fejlődött, és újabb és újabb megoldásokat fejlesztett ki, amelyek jelentősen javították termékeik minőségét és teljesítményét. Ezek közé tartozik az N.C.S. rendszer, az Anti Impact és a Twist-Lock. A Gabel a termékválaszték folyamatos fejlesztése mellett a környezetvédelemmel is törődik. Ezt úgy éri el, hogy újrahasznosított anyagokat használ, így jelentősen csökkenti a szénlábnyomát.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása