Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

HOLMENKOL

A Holmenkol egy 1922-ben alapított német márka, amely elsőként szabadalmaztatott és gyártott speciális síléc kenőanyagokat. Ennek köszönhetően a sílécek kezdték megőrizni a megfelelő siklási hajlamot, és nem szívták magukba a túlzott mennyiségű vizet. Ez a találmány jelentősen javította a síelés minőségét és hozzájárult a sílécek hosszabb élettartamához.  

1948-ban Holmenkol újabb áttörést ért el, és különbséget tett a különböző sílécmodellekhez és használati feltételekhez használt kenőanyagok között. Ettől kezdve a különböző típusú anyagok különböző körülményekhez kapcsolódtak. A kék zsírt a rendkívül hideg időben használták, a pirosat a kissé melegebb hőmérsékleten, az ezüstös zsírt pedig akkor, amikor a hó nagyon nedves és piszkos volt. Az 1980-as években a márka innovatív és úttörő fluorozott zsírokat is piacra dobott.  

Az 1990-es évek végén a márka elkezdte használni a modern nanorendszert termékeiben, és olyan neves technológiai cégekkel kezdett együttműködni, mint a SuSTech és az ITCF. Ez azt mutatja, hogy a márka folyamatosan fejlődik, és arra törekszik, hogy javítsa a korábban kifejlesztett termékeit. Idővel a Holmenkol nagy sikereket ért el, és a sportfelszerelésekben használt anyagok egyik legismertebb gyártójává vált. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása