Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Hudora

Az 1919-ben alapított Hudora egy német márka, amely professzionális robogók, in-line görkorcsolyák, gokartok és kerékpárok gyártására szakosodott, hagyományos és terepjáró kerékpárok gyártására. A vállalat széles kínálatában emellett futball kiegészítők, például labdák, kesztyűk és védők, valamint gördeszkás felszerelések is szerepelnek: gördeszkák, görkorcsolyák, longboardok és sok más.  

Az évek során a márka folyamatosan fejlődött, modern technológiai megoldásokat fejlesztett ki és bővítette kínálatát. Ennek köszönhetően ma már egy márka - a Hudora - segítségével felszerelheti magát a különböző sportágakhoz szükséges termékekkel. 

A Hudora márka által aláírt valamennyi termék a piacra bocsátás előtt számos vizsgálaton megy keresztül, amelyek célja a minőség és a biztonságos használat ellenőrzése. Ezért, ha ettől a gyártótól vásárol tartozékokat, biztos lehet benne, hogy azok a lehető legmagasabb szinten fognak teljesíteni. A vállalat kizárólag bevált és tartós anyagokat és innovatív technológiákat használ, mint például az Anti-Shock, a gyors összecsukható rendszer és a tartós BigWheel® kerekek, amelyek lehetővé teszik a nagy sebességek biztonságos elérését. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása