Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kool-Stop

Az 1977-ben alapított Kool Stop egy amerikai márka, amely minőségi kerékpárfékek és egyéb kiegészítők, például fékbetétek és fékbetétek gyártására specializálódott. A vállalat alapítója Richard Everett, aki az 1970-es években úttörő fékbetéteket fejlesztett ki belső kerettel és hűtőbordával. Ez a találmány forradalmasította a kerékpáripart, és teljesen megváltoztatta a fékek tervezésének szemléletét.  

Idővel a márka folyamatosan növekedett, bővítette termékpalettáját és olyan modern technológiai megoldásokat fejlesztett ki, amelyek hozzájárulnak a fékek kiváló teljesítményéhez. A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a piacot, és reagál az ügyfelek igényeire. Ha a Kool Stop-tól vásárol tartozékokat, biztos lehet benne, hogy azok kellő gondossággal készültek, és a lehető legmagasabb szinten fogják ellátni feladatukat.  

A márka csapata nagy figyelmet fordít a gyártási folyamatra, és csak a legjobb minőségű anyagokat használja. A vállalat folyamatosan javítja tartozékainak teljesítményét, és modern anyagkeverékeket fejleszt ki, amelyek befolyásolják az egyes termékek minőségét és funkcionalitását. A gyártó széles választékában jelenleg szénszálas, kerámia, valamint alumíniumból készült fékbetétek szerepelnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása