Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

On Running

Az On Running márka a futócipők vitathatatlan vezetője, 2010 óta van jelen a piacon. Ez a svájci márka az évek során forradalmasította a futócipők tervezésének megközelítését, finomítva a párnázási tulajdonságokat, miközben megőrizte a cipő kiváló rugalmasságát és puhaságát.

Az On Running alapítói futók - Olivier Bernhard, David Allemann és Caspar Coppetti -, akiknek a kezdetektől fogva egyetlen céljuk volt: a legjobb futócipő megalkotása. Ma már teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy ez sikerült. A csapatba pillanatok alatt képzett mérnökök kerültek, akik a legjobb anyagokból fejlesztették ki a lábbeliket, és különböző állóképességi teszteknek vetették alá őket. A futásért rajongók és a formatervezéssel foglalkozó szakemberek kombinációja eredményezte, hogy már 2012-ben bemutatták a Cloudracer cipőt, amellyel a belga triatlonista Frederik Van Lierde megnyerte az Ironman bajnoki címet.

Azóta a márka folyamatosan fejlődik és fejleszti a legmodernebb technológiákat az ON signature lábbelikhez. 2014-ben született meg a könnyű és tökéletesen párnázott On Cloud cipő modellje, amelynek köszönhetően a vállalat egy évvel később elnyerte a rangos ISPO Golad Awardot.

A márka számos technológiát használ lábbelijeiben. A legnépszerűbbek közé tartozik a Missiongrip™ talp a terepfutócipőkhöz, amely puha talajon is javítja a kényelmet, a Cloudtec® speciális párnázási rendszer a dinamikus visszapattanásért, a Speedboard™ betétek a lökésenergiát elnyelő és a tartós Helion™ hab.

A Sportano.hu weboldalon széles választékban találsz férfi és női On Running futócipő modelleket különböző színekben és nyomatokkal. Így minden kezdő és haladó futó sikeresen kiválaszthatja magának a legjobb minőségű On Running cipőt a saját preferenciáinak megfelelő kialakítással.

Leírás kibontása Leírás összecsukása