Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Qplay

A Qplay egy olyan márka, amely a legfiatalabb felhasználóknak szánt futóbiciklik, triciklik, robogók és egyéb járgányok gyártására specializálódott. A Qplay termékeit kiváló minőségű kivitelezés jellemzi, és mielőtt forgalomba kerülnének, számos különböző biztonsági vizsgálatnak vetik alá, hogy a termék megfeleljen az elvárt követelményeknek. A vállalat még saját fejlesztési és kutatási központba is beruházott, ahol a modern technológiai megoldásokat alaposan kidolgozzák és tesztelik.  

A Qplay termékek középpontjában a minőség és a funkcionalitás áll. Amellett, hogy a kerékpárok és robogók számos biztonsági teszten is megfeleltek, rendkívül praktikusak, könnyűek és kényelmesek. Különösen alkalmasak a sportkalandjuk kezdetén lévő gyermekek számára, akiknek a készségeik fejlesztéséhez megfelelő felszerelésre van szükségük.  

A Qplay csapata professzionális mérnökökből és tervezőkből áll, akik a gyártási folyamat során az ügyfelek visszajelzéseit használják fel a termékek további fejlesztéséhez. A Qplay termékeket vonzó dizájn jellemzi, és számos színváltozatban kaphatók. A márka az évek során számos rangos díjat kapott, köztük a Loved by Parents Awards, a Tillywig Awards és a Right Star Awards díjakat. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása