Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Quiksilver

Quiksilver

A Quiksilver márkát 1969-ben alapította Jeff Hakman Ausztráliában. A vállalat a szörfözéshez szükséges felszerelések és ruházat gyártására szakosodott. A Quiksilver első áttörést hozó terméke a szörfözéshez készült innovatív rövidnadrág volt. Ők tették híressé a márkát. Nem sokkal később a vállalat speciális ruházatot, lábbeliket és szörfdeszkákat is bevezetett. 

Ahogy a Quiksilver márka fejlődött, folyamatosan bővült a és időközben más sportágakhoz - gördeszkához és snowboardhoz - is bevezetett kiegészítőket és ruházatot, amelyekben a deszka játssza a főszerepet. A cég a profi deszkás Tony Hawkkal való együttműködéséről vált híressé. 

A Quiksilver egy ökológiai kérdésekkel is foglalkozó márka. Termékeik a legnagyobb gondossággal készülnek, biológiailag lebomló anyagokat és ökológiai festékeket használnak, amelyeket nagy tartósság is jellemez. Ezen túlmenően a márka minden terméket ökológiai anyagokból készült zacskókba csomagol, és ebben a formában juttatja el az üzletekbe, aminek köszönhetően nem járul hozzá a túlzott hulladéktermeléshez. 

Az évek során a kemény munkának és a legújabb technológiák (DryFlight®, WarmFlight®x2 Eco Technology, Antifog) használatának köszönhetően a márka az extrém sportokhoz való kiegészítők és ruházat gyártásában a világ egyik vezetőjévé vált, és több ezer elégedett vásárlót szerzett, mind a kezdők, mind a profi sportolók körében. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása