Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

WaterRower

WaterRower

A WaterRower a sportpiac egyik legelismertebb evezőgépgyártója. A márka innovatív beállítási rendszert fejlesztett ki, amely egy víztartály beépítésén alapul, amely ellenállást generál, és lehetővé teszi az egyéni igényekhez való szabad alkalmazkodást. Ennek a technológiának a kifejlesztése hozta meg a legnagyobb nyilvánosságot a WaterRower számára a sportvilágban. Az első vízi evezőt 1988-ban tervezte John Duke. 

Ma a márka az egyik vezető innovatív edzőevezőket gyártó vállalat, és termékeit világszerte több ezer elégedett felhasználó használja, mind a kezdő amatőr testmozgók, mind a haladó profi sportolók körében.  

A WaterRower kiváló minőségű acél és fa felhasználásával gyártja berendezéseit, így a masszív kivitelezés mellett minden termék elegáns és esztétikus. A márka egyes berendezései okostelefonokkal is kompatibilisek, ami innovatív jelleget kölcsönöz nekik. A WaterRower termékek tanúsítvánnyal rendelkeznek, és maga a vállalat is megkapta a PulsX díjat a berendezések egyedi kialakításának fenntartásáért. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása