Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Piknik takarók

Piknik takarók - tökéletes megoldás minden alkalomra

A piknik takaró minden alkalomra nélkülözhetetlen kellék, nem csak piknikezéskor, hanem nyaraláskor, strandoláskor vagy hegyi kirándulások alkalmával is. Multifunkcionalitásának köszönhetően a pikniktakaró sokféleképpen használható, ülőhelyként, alvásként vagy védelemként szolgálhat a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. Sok gyártó piknik takarók széles választékát kínálja, így mindenki talál valamit.

Kényelmes alvás a természetben: matrac alternatívájaként piknik takaró

A piknik takaró a hagyományos turistamatracok alternatívája lehet, különösen rövid kirándulások esetén a természet kebelében. A puha és meleg felületnek köszönhetően a pikniktakaró kényelmet és kényelmet biztosít alvás közben, még kemény és egyenetlen talajon is. A piknik takaró kiegészítő szigetelő elemként is használható, védelmet nyújt a hideg és a nedvesség ellen.

Nedvesség- és vízállóság: eső és nedves talaj elleni védelem

A pikniktakarónak nedvességállónak kell lennie, hogy a felhasználót ne érje nedves talaj. Sok piknik takaró vízlepergető anyagokból készül, amelyek megakadályozzák a víz felszívódását, miközben könnyen tisztíthatók. Ennek köszönhetően a piknik takaró nedves füvön vagy a strandon is használható, az elázás veszélye nélkül.

Könnyű kialakítás és könnyű tárolás: egy piknik takaró, amely elengedhetetlen kelléke nyaralási csomagjainak

A piknik takarónak könnyűnek és kézre állónak kell lennie, hogy könnyen hordozható és tárolható legyen. Sok piknik takaró speciális rögzítőkkel vagy pántokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően kényelmesen összecsukható és szállítható. A piknik takaró az üdülési poggyász elengedhetetlen eleme, amely kis helyet foglal, ugyanakkor kényelmet és kényelmet biztosít a pihenés során.

Pikniktakarók multifunkcionalitása: változatos felhasználási lehetőségek és felhasználási lehetőségek

A pikniktakaró nem csak a felszerelés eleme a piknikek alkalmával, hanem tökéletes megoldás nyaraláskor, strandon, uszodánál vagy a hegyekben. Multifunkcionalitásának köszönhetően a pikniktakaró pihenő-, ülő-, alvási helyként, valamint szél és hideg elleni védőelemként is használható. A piknik takarók a szabadtéri sportok minden fajtáját, például kerékpározást és futást űzők körében is népszerűek, mert bárhol pihenhetnek.

Takarók gyerekeknek és állatoknak: kényelem gyerekeknek és háziállatoknak

A piknik takaró tökéletes megoldás gyermekes családok és házi kedvencek számára, mert kényelmes pihenést tesz lehetővé a friss levegőn. Számos piknik takaró kapható különböző méretben, így a legkisebbek és a házi kedvencek igényeihez is igazítható. A gyermekeknek és háziállatoknak szánt piknik takarók gyakran további elemeket is tartalmaznak, például zsebeket vagy fogantyúkat, amelyek megkönnyítik a szállítást és a tárolást.

Szél és hideg elleni védelem: piknik takaró, mint a kedvezőtlen időjárási körülmények elleni védelem eleme

A piknik takaró kiváló védőelem lehet a szél és a hideg ellen, főleg hegyi vagy tóparti kirándulások esetén. Sok piknik takaró speciális rögzítőkkel vagy pántokkal rendelkezik, így könnyen rögzíthető más tárgyakhoz, például fákhoz vagy sziklákhoz. Ezenkívül egyes piknik takarók fényvisszaverő elemekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználó biztonságának növelését a szabadtéri tevékenységek során.

Leírás kibontása Leírás összecsukása