Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Blackburn

Az 1975-ben alapított Blackburn márka olyan speciális kerékpáros kiegészítők gyártója, amelyeket a világ legjobb kerékpárosai használnak. A márka első terméke az EX-1 kerékpártartó volt, amely gyorsan meghódította a piacot, és a tartósság és a funkcionalitás szinonimájává vált.  

Az évek során a márka folyamatosan növekedett és új kerékpáros kiegészítőkkel bővítette kínálatát. A Blackburn vezérelvei közé tartozik, hogy megbízható és kiváló termékeket hozzon létre a kerékpáros felszerelésekhez. 

Jelenleg a márka kínálatában többek között funkcionális szivattyúk, tükrök, manométerek, válltáskák, valamint kész javítókészletek szerepelnek, amelyek ideálisak hirtelen meghibásodás esetén. Egy gyártó segítségével a praktikus kerékpáros felszereléshez szükséges legszükségesebb kerékpáros alkatrészeket is beszerezheti. 

A Blackburn márkájú kiegészítőket mind a kezdő kerékpárosok megvásárolhatják, akik most kezdik a kalandot ezzel a sporttal, és minőségi és tartós alkatrészeket keresnek, mind pedig a haladó kerékpárosok, akik megbízhatóságot és funkcionalitást igényelnek felszerelésüktől. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása