Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fejhallgató

Sport fejhallgató a Sportano üzletben 

A Sportano.hu fejhallgató kategóriája egy olyan hely, ahol a legjobb termékeket találja a piacon. Minden modell bevált és tapasztalt gyártóktól származik, és kiválasztásukat az iparág legkompetensebb szakemberei végzik. A Sportano sportfejhallgatói nem csak futáshoz való fejhallgatók, hanem olyanok is, amelyek mindennapi használatra is alkalmasak. A különböző típusú, formájú és kialakítású modern modellek még igényes körülmények között is garantálják a legmagasabb minőségű hangzást. Válassza ki fejhallgatóját a Sportano.hu oldalon, és győződjön meg róla saját szemével. 

Melyik sport fejhallgatót válasszuk? 

A sportfejhallgatók kiválasztásakor érdemes figyelembe venni különböző paramétereket - a fejhallgató típusát, a csatlakoztathatóság típusát, a vízállóságot, a hangminőséget vagy a töltés szükségességét. A Sportano olyan sokféle funkcióval rendelkező sportfejhallgatókat kínál, amelyek között biztosan talál olyan modellt, amely minden elvárásának megfelel. Frekvenciatartomány, tápegység, Bluetooth verzió - minden az Ön igényeihez igazodik. 

Vezetékes/vezeték nélküli 

A vezetékes sportfejhallgatók olyanok, amelyek Jack- vagy Lightning-csatlakozóval ellátott kábellel rendelkeznek, és egy eszközhöz - például telefonhoz vagy táblagéphez - csatlakoztathatók. A vezeték nélküli fejhallgatóknak nincs kábele, és például Bluetooth segítségével csatlakoznak az eszközökhöz. Ennek köszönhetően működési tartományuk szélesebb, mint a vezetékes modellek esetében - akár néhány méterre is eltávolodhat a berendezéstől. Sportoláskor általában a vezeték nélküli fejhallgatók a legkényelmesebbek, mivel nem korlátozzák a mozgást. Ha azonban futópadon vagy álló kerékpáron edz, semmi sem akadályozza meg, hogy a fejhallgatót egy kábellel csatlakoztassa okostelefonjához. 

In-ear/over-ear 

A sportos over-ear fejhallgatók olyan modellek, amelyek a fülön nyugszanak - nem illeszkednek a fülkagylóba. A két fejhallgatót egy fejpánttal lehet összekapcsolni, így szorosan illeszkednek és szilárdan a fejeden maradnak. Ezek lehetnek vezetékesek vagy vezeték nélküliek, és további funkciókkal, például beállítási gombokkal vagy mikrofonnal rendelkeznek. A sportos fülhallgatók sokkal kisebbek, és közvetlenül a fülbe helyezhetők. Vezetékes és nem vezetékes változatban is kaphatók. 

Bluetooth/rádió 

A Bluetooth sportfejhallgatókra jellemző, hogy csak Bluetooth segítségével csatlakoznak az eszközökhöz, míg a rádiós modellekhez rádióátvitelre van szükség. Egy dokkolóállomáson töltődnek, így mindig használatra készen állnak. 

Sport fejhallgatók speciális testmozgáshoz: tippek a vásárlóknak 

Minden sportágat más típusú erőfeszítés jellemez, és ezért más típusú felszerelést igényel a sportolótól. Nincs ez másképp a fejhallgatókkal sem. Bár számos modell alkalmas különböző szakágakhoz, érdemes elemezni, hogy melyik lesz a legjobb fejhallgató futáshoz, és melyik az edzőteremhez vagy a kerékpározáshoz. 

Univerzális edző fejhallgató 

Az univerzális edzőfülhallgató a sportok széles skálájához, valamint mindennapi használatra is alkalmas. A legjobban meg kell felelniük az Ön preferenciáinak, mert a használat kényelme nemcsak a funkcionalitásból, hanem a kényelemből is fakad. Figyeljen a fejhallgató típusára - ha jól érzi magát a fülhallgatókkal, ez a modell tökéletes lesz az Ön számára. Ha a kisméretű, kompakt fülhallgató modelleket kedveli, nézze meg például a különböző JBL modellek széles választékát. A legjobb sportfejhallgatónak ellenállónak kell lennie a sérülésekkel és a nedvességgel szemben

Futó fejhallgató 

A Sportanónál megtalálja a legjobb futófejhallgatókat, amelyekkel még élvezetesebbé teheti az edzést. Legfontosabb tulajdonságuk, hogy jól illeszkednek a fülbe, és nem esnek ki ütések közben. A szabadtéri futás esős időjárással járhat, ezért fontos, hogy a fejhallgató vízálló legyen. A sportolók futáshoz inkább a vezeték nélküli on-ear vagy in-ear fejhallgatókat választják - az előbbiek a fülkagylóban helyezkednek el, míg az utóbbiak egészen a hallójáratba kerülnek. Szintén népszerűek a jobb stabilitás érdekében extra kampóval ellátott fejhallgatók, valamint a rövid kábellel összekapcsolt fejhallgatók, hogy az egyik fejhallgató ne vesszen el. 

Fejhallgató az edzőterembe 

Az edzőteremben gyakori, hogy valaki fülhallgatót lát. Ennek több oka is van - kényelmes kialakításuk lehetővé teszi, hogy kényelmesen szállíthatóak és sérülésállóak legyenek még az edzőtáskában is. A fejpántnak köszönhetően szorosan illeszkednek a fejedhez, így jól működnek a különböző gépeken, ahol sok pozícióban edzel. Ezenkívül tompítják a környezeti zajokat, ami különösen fontos sok felhasználó számára, amikor mások között edz. 

Fejhallgató kerékpározáshoz 

A kerékpáros fejhallgatónak nem szabad teljesen elnyomnia a környezeti hangokat, mivel ez veszélyes lehet, ha az utcán, autók között közlekedik. Az általuk elérhető sebesség miatt különösen nagy biztonságban kell lenniük a kieséstől és az eltévedéstől. Ezért nem ritka, hogy a kerékpározáshoz vezetékes fejhallgatót választanak, vagy legalábbis egy rövid kábellel összekötik őket. 

Ajánlott sport fejhallgatók ismert márkáktól 

A Sportano.hu fejhallgató kategóriájában kizárólag az iparág legnevesebb gyártóinak (mint például a JBL) termékeit találja. Így nem kell aggódnia a termékek minősége miatt, és csak a saját preferenciáira és igényeire koncentrálhat. Ne késlekedjen, és válasszon fejhallgatót a Sportanónál még ma. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása