Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Clarks

A Clark's egy több mint 60 éve működő, virágzó vállalat, amely olyan praktikus kerékpáralkatrészek gyártására specializálódott, mint a kormánymarkolatok, fékbetétek, alumínium pedálok és forgórészek. A márka a kezdetektől fogva hozzájárult a kerékpáripar forradalmasításához, és jelenlegi pozíciója lehetővé teszi, hogy az egyedi kiegészítők gyártásában is új mércét állítson fel.  

A Clark's márka szakosodott csapata folyamatosan dolgozik a kínálat korszerűsítésén és innovatív technológiai megoldások létrehozásán. A gyártás során kizárólag tartós és tanúsított anyagokat használunk, amelyek pozitív hatással vannak az egyes cikkek hosszú élettartamára és funkcionalitására.  

A vállalat folyamatosan követi a piaci keresletet, és bővíti kínálatát az ügyfelek által kívánt kiegészítőkkel. Ennek eredményeképpen az elmúlt években a márka speciális hidraulikus fékrendszereket vezetett be, amelyeket a professzionális egykerekűeken használnak. Ezek közé tartoznak az olyan modellek, mint a Clark's M4, a Clark's E-Clout és a Clark's Clout Plus. A kerékpáralkatrészek kiválasztásakor érdemes megnézni a Clark márka kínálatát, amely csak a legjobb minőségű, minden részletre, még a legapróbb részletekre is odafigyelve készült termékeket tartalmazza.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása