Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Coasto

Coasto egy 2017-ben alapított francia márka, amely különféle vízi tevékenységekhez szükséges felszerelések gyártására specializálódott . A márka kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja, beleértve a Stand Up Paddle (SUP) deszkákat, felfújható kajakokat, wakeboardokat és longboardokat.

A Stand Up Paddle deszkák a Coasto márka egyik zászlóshajója. A Coasto SUP deszkákat gondosan tervezték a legújabb technológiával, hogy biztosítsák az optimális tapadást, tartósságot és könnyűséget.

A Coasto márka kínálatának másik szempontja a felfújható kajakok, amelyek ideális megoldást jelentenek azoknak, akik értékelik a mobilitást és a könnyű szállítást. Ezek a kajakok könnyen felfújhatók és összecsukhatók a kényelmes tárolás és szállítás érdekében. A Coasto márka törődik a tartóssággal és a biztonsággal, szilárd szerkezetet és stabilitást biztosít a vízen.

A Wakeboardok a Coasto márka további termékei, amelyek az extrém sportok és a hullámlovaglás szerelmeseit célozzák. A Coasto wakeboardokat teljesítményre, pontosságra és irányíthatóságra tervezték, hogy felejthetetlen élményben legyen része a vízen.

A Coasto nagy hangsúlyt fektet termékei minőségére és innovációjára. A márka a legújabb technológiákat, strapabíró anyagokat és gondos kidolgozást alkalmazza, hogy a felhasználóknak ne csak a vízi tevékenységek során szerzett nagyszerű élményt, hanem a hosszú távú tartósságot és a használatból eredő elégedettséget is biztosítsa.

A vízi sportok iránti szenvedélynek, az innováció iránti elkötelezettségnek és a minőségre való odafigyelésnek köszönhetően a Coasto márka bizalmat és elismerést szerzett a vízi kalandok szerelmesei körében. Termékei ideális választás azok számára, akik nem csak kiváló minőségű felszerelést keresnek, hanem inspirációt is keresnek a vízi környezet felfedezéséhez és felfedezéséhez.

Leírás kibontása Leírás összecsukása