Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Continental

A Continental egy neves német márka, amelyet 1871-ben alapítottak Hannover városában. Megalakulása óta a Continental világszerte elismert a gumiabroncsok és az autóipari megoldások vezető gyártójaként.

A Continental termékeinek kiváló minőségéről és az autóipari technológiákkal kapcsolatos innovatív megközelítéséről ismert. A márka abroncsok széles választékát kínálja különféle típusú járművekhez, beleértve a személygépkocsikat, teherautókat, motorkerékpárokat és kerékpárokat, valamint speciális ipari gumiabroncsokat. A Continental gumiabroncsok kiváló tapadásukról, tartósságukról, időjárásállóságukról és vezetési kényelmükről ismertek.

Emellett a Continental márka az autóipar innovatív megoldásainak fejlesztésében is részt vesz. A cég fejlett fékrendszereket, kormány- és felfüggesztési rendszereket, valamint biztonsági megoldásokat, például sávtartást segítő rendszereket és kipörgésgátló rendszereket gyárt. A Continental vezető szerepet tölt be az autóipari technológia területén, és innovatív megoldásokat kínál a járműgyártók számára világszerte.

A több mint 150 éves tapasztalat és a kiválóságra való folyamatos törekvés a Continental márkát a minőség, a megbízhatóság és a fejlett technológia szinonimájává tette az autóiparban. A márka világszerte élvezi a vásárlók bizalmát, termékei számos országban jelen vannak az utakon, biztosítva a biztonságos és kényelmes vezetést.

A Continental egy olyan márka, amely nemcsak innovatív technológiai megoldásokat kínál, hanem nagy hangsúlyt fektet a fenntartható fejlődésre és a környezetvédelemre is. A vállalat a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére törekszik, és környezetbarátabb technológiákat fejleszt ki, például energiatakarékos vagy biológiailag lebomló anyagokból készült gumiabroncsokat.

Mindezek a tulajdonságok a Continental márkát nemcsak iparágának vezetőjévé teszik, hanem a bizalom, az innováció és a társadalmi felelősségvállalás szimbólumává is.

Leírás kibontása Leírás összecsukása