Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Joma

Joma

A Joma 1965-ben kezdett sportcipőket gyártani. Bár a márka négy emberrel indult, gyorsan nőtt a mérete, és jelentősen bővült az üzleti tevékenysége. Alig három évvel a vállalat alapítása után felállították az első professzionális gyártóüzemet, ahol innovatív sportcipőket gyártottak.  

A márka fejlődése szempontjából mérföldkő volt a CPC (Control Press Chamber) cipőfelfüggesztési rendszer kifejlesztése 1987-ben. Ez a projekt forradalmasította az edzőcipők tervezésének megközelítését, és megalapozta a márkát a sportpiacon. Alig egy évvel az esemény után a vállalat együttműködik a Real Madrid és az FC Barcelona labdarúgóival. Ezek Emilio Butragueño és Txqui Beguiristáin. Ez az együttműködés a Joma számára világszintű elismerést hoz, és termékei a minőség és a tartósság szinonimájává válnak.  

Az 1990-es évek a Joma márka gyors fejlődésének időszaka volt. Már 1992-ben a márka által támogatott atléta, Fermín Cacho lett a barcelonai olimpia 1500 méteres futásának győztese. A márka fejlődésének másik mérföldköve az egyedi, színes dizájnnal rendelkező futballcipők bevezetése volt 1998-ban. 

A Joma gyártó által kínált széles termékválaszték jelenleg a kosárlabda, a labdarúgás, a tenisz, a padel, a röplabda és a futás speciális ruházatát és sportcipőit foglalja magában. A kínálat nagy részét képezik a kültéri lábbeli modellek is. A gyártás során a vállalat kizárólag bevált anyagokat és technológiai megoldásokat használ, amelyeket a tartósság és a funkcionalitás jellemez. Ezek közé tartozik a vízlepergető vízálló bevonat, a varratmentes One Piece cipő szabása és a 360°-os rendszer, amely javítja a talp és a felsőrész közötti kapcsolatot.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása