• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

KOVEA

Nem találunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

Az 1982-ben alapított Kovea márka kemping- és kültéri felszerelések és kiegészítők gyártására specializálódott. Az évek során a vállalat folyamatosan fejlődött, bővítette termékpalettáját, és olyan modern termékeket fejlesztett ki, amelyeket kiváló kivitelezés jellemez. A márka hosszú évek óta a kültéri területre specializálódott, ezért jelenleg az egyik vezető turisztikai piacvezető.  

A Kovea termékeket számos elégedett ügyfél használja, beleértve a kezdőket és a haladó sportolókat is. A gyártó kiterjedt termékkínálatában kompakt grillek, kézi gázfőzők, patronok, asztalok, valamint hálózsákok és kárpitok találhatók. A márka számos díjat kapott gálákon és versenyeken, aminek köszönhetően népszerűségre és elismertségre tett szert a nemzetközi színtéren. A Kovea díjai között szerepel a 2017-ben elnyert IF Design Gold Award, valamint az ISPO-n kapott elismerés. 

A Kovea minden terméke a szenzációs kivitelezés és a rendkívüli funkcionalitás kombinációja. Mielőtt eladásra bocsátják, a cikkek számos ellenőrző vizsgálaton mennek keresztül, ezért ha ettől a gyártótól vásárol tartozékokat, biztos lehet benne, hogy azok a lehető legmagasabb szinten teljesítik feladatukat. Ráadásul a termékek tartós anyagokból készülnek, amelyek minőségüket globális ISO tanúsítványokkal vannak ellátva, ami megerősíti minőségüket. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása