Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

La Sportiva

La Sportiva

A La Sportiva-t 1928-ban alapította Narciso Delladio az olasz Dolomitokban (Ziano di Fiemme), és kezdetben a mezőgazdasági termelőknek szánt gumicsizmákra specializálódott. Ma a vállalat a professzionális hegyi lábbelik piacán tevékenykedik (70 országba forgalmazza őket), és a II. világháború óta gyártja őket (olasz katonák számára készültek). A La Sportiva elsősorban a kiváló minőségű hegymászócipőket, köztük a kultikus modelleket képviseli: Miura (beleértve a limitált példányszámú Miura XX-et, amelyet Adam Ondra cseh hegymászó írt alá), Katana és Otaki. A márka a kiváló minőségű anyagokra, a részletekre való odafigyelésre és az innovatív technológiákra összpontosít, amelyek lehetővé teszik, hogy minden hegyvidéki rajongó teljes mértékben kihasználhassa képességeit, és magasabbra és messzebbre jusson. 

Az olasz gyártó tevékenysége kiterjed az expedíciós bakancsokra (amelyeket olyan himalájai hegymászók értékelnek, mint Simone Moro - egy dedikált G2 modell, vagy Dennis Urubko), a megközelítési bakancsokra, a túrabakancsokra és a hegyi futócipőkre. 

A La Sportiva fő célkitűzése és alaptevékenysége a vásárlók elégedettsége hatékony és technikailag fejlett termékekkel, amelyek biztosítják a biztonságot és a kényelmet, miközben tiszteletben tartják a környezetet (pl. a gyártási hulladékok maximális hasznosításával és az újrahasznosítás új formáinak folyamatos keresésével). A márka rendelkezik UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 14001 és ISO 45001 tanúsítvánnyal. 

A La Sportiva a síhegymászás és a szabadtéri ruházat szegmensében is aktív, teljes körű technikai ruházatot kínál futáshoz, síhegymászáshoz és hegymászáshoz.    

Leírás kibontása Leírás összecsukása