Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

X-Bionic

X-Bionic

Az X-Bionic egy 2002-ben Bodo Lambertz professzor által alapított márka, amely a testet fizikai aktivitás közben támogató termikus fehérneműk és ruházat gyártására specializálódott. A márka célja, hogy olyan kiváló minőségű sportruházatot hozzon létre, amely a testhőmérséklet gondos szabályozásával támogatja a felhasználó edzését. Fennállásának első éveiben az X-Bionic márka elsősorban funkcionális zoknik és kabátok gyártásával foglalkozott. Csak később terjeszkedett a termikus fehérneműkre, ami különleges hírnevet és hírnevet hozott a vállalatnak a sport világában.  

A márka soraiban a biológia, a biotechnológia és az orvostudomány területén dolgozó szakemberek találhatók, akik olyan innovatív technológiákat fejlesztettek ki, mint a The Air Conditioning Channel®, Air Complex Zone®, Innerlap Airconditioning Zone®, amelyek forradalmasították a sportruházat gyártásának jelenlegi megközelítését. Az X-Bionic sportruházat fő feladatai a következők: a nedvesség elvezetése a testtől, a kihűlés elleni védelem, megfelelő hőszigetelés biztosítása tevékenység közben, és minden sportoló teljes mozgáskomfortjának biztosítása. Az X-Bionic innovatív paneleket használ a ruházatában, amelyek a ruházat stratégiai pontjain helyezkednek el, amelyek közvetlen hatást gyakorolnak a testre a fizikai aktivitás során. 

Az X-Bionic ruházata különböző kompressziós változatokban kapható: alacsony, közepes és magas kompressziójú. Ennek köszönhetően minden viselője az edzési igényeinek megfelelő ruházatot szabhat magának. Az évek során a márkában fogyasztók ezrei bíztak meg, akik funkcionális sportruházat formájában keresnek támogatást.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása