Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kemping ágyak

Turisztikai függőágyak - tökéletes megoldás az utazás szerelmeseinek

Sok ember számára az utazás a kikapcsolódás, a kalandozás és az új helyek felfedezésének ideje. Egyre gyakrabban választjuk az aktív pihenést a természet ölében, ahol kiszakadhatunk a hétköznapokból és élvezhetjük a természet szépségét. Ilyen helyzetekben bizonyulnak pótolhatatlannak a turisztikai függőágyak. Kényelmes és biztonságos pihenőhelyet biztosítanak, és megvédenek minket a külső tényezőktől. A Sportano.hu oldalon kiváló minőségű turisztikai függőágyakat találhat olyan márkáktól, mint a Ticket To The Moon vagy az ENO.

Anyagok és technológiák: kényelem minden körülmények között

A turisztikai függőágy kiválasztásakor érdemes odafigyelni, hogy milyen anyagokból készül. A legjobb modellek légáteresztő anyagokból, például nylonból vagy poliészterből készülnek. Nekik köszönhetően a függőágy hőkomfortot biztosít és fenntartja a megfelelő légáramlást, ami különösen fontos a melegebb vidékeken. Ezenkívül a modern technológiák nagyon tartóssá és kopásállóvá és nedvességállóvá teszik ezeket az anyagokat.

Könnyű és hordozható: a kényelmes utazás kulcsa

A kompaktság és a kis súly két kulcsfontosságú tulajdonság, amellyel egy ideális turisztikai függőágynak rendelkeznie kell. Ennek köszönhetően könnyedén bepakolhatjuk egy hátizsákba, és magunkkal vihetjük utazásra, akár a világ távolabbi pontjaira is. Érdemes odafigyelni azokra a modellekre, amelyek kompaktak és összecsukva kis méretűek. Általában praktikus burkolattal rendelkeznek a könnyű tárolás és szállítás érdekében.

A könnyű turisztikai függőágyak kis tömegű anyagokból készülnek, ugyanakkor garantálják a megfelelő szilárdságot és tartósságot. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a kényelemről. Még a nagyon könnyű modellek is elbírják a felhasználó súlyát, és biztosítják a stabilitást és a biztonságot.

További jellemzők és tartozékok

Érdemes beruházni olyan kiegészítő funkciókkal és kiegészítőkkel felszerelt turisztikai függőágyakba, amelyek jelentősen növelik a használat kényelmét és még kellemesebbé teszik a pihenést a természet kebelében.

  • Szúnyogháló - elengedhetetlen kelléke azoknak, akik olyan helyekre utaznak, ahol sok rovar van. Védelmet nyújtanak a szúnyogok, legyek, fekete legyek és más hívatlan vendégek csípése ellen. A turisztikai függőágyakkal egybeépített szúnyoghálók könnyen összeszerelhetők, használatuk lehetővé teszi a nyugodt alvást különböző helyszíneken.
  • Sátrak és előtetők - ezek nagyszerű kiegészítők, amelyek növelik a turisztikai függőágyak használatának kényelmét. Védelmet nyújtanak a nap, eső, szél és egyéb kedvezőtlen időjárási körülmények ellen. A sátrak és előtetők általában könnyen összeszerelhetők, és bizonyos függőágymodellekkel való használatra készültek.
  • Szigetelő szőnyeg - bár a turisztikai függőágyak légáteresztő anyagokból készülnek, érdemes beruházni egy szigetelő szőnyegre. Hőszigetelő rétegként működik, amely elválasztja viselőjének testét a hideg levegőtől. A szigetelő szőnyeg lehetővé teszi a hőkomfort növelését függőágyban való alvás közben, különösen hidegebb helyeken vagy évszakokban.
  • Rögzítések és hevederek fákhoz – a szilárd rögzítések kulcsfontosságúak a biztonság szempontjából turisztikai függőágyak használatakor. Érdemes tartós faszíjakba, karabinerekbe, madzagokba beruházni. A faszíjak nemcsak a függőágy egyszerű és gyors összeszerelését teszik lehetővé, hanem megvédik a fákat a sérülésektől.
  • Párnák és szemvédők - a pihenés közbeni még nagyobb kényelem érdekében érdemes beszerezni egy utazópárnát és szemvédőt. A párna megfelelő alátámasztást nyújt a nyaknak, a szemvédők pedig lehetővé teszik, hogy eltakarja a szemét nappali vagy holdfény elől, ami megkönnyíti az elalvást és javítja az alvás minőségét.
Leírás kibontása Leírás összecsukása