Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

UYN

UYN

Az UYN, pontosabban az Unleash Your Nature egy olasz márka, amely funkcionális ruhákra és edzőcipőkre specializálódott. Az UYN a Trerè Innovation gyártójához tartozik. A vállalat vezető célkitűzése olyan innovatív termékek létrehozása, amelyek világszerte kielégítik a sportolók igényeit. A márka tökéletesen teljesíti küldetését, aminek köszönhetően népszerűségre tesz szert, és a sportágazat szakértői nagyra értékelik.  

A vállalat befektet a kutatási és fejlesztési részlegébe, amelyet folyamatosan bővít különböző szakemberekkel: mérnökökkel és profi sportolókkal, akik megosztják felbecsülhetetlen értékű tapasztalataikat. Az eredmény olyan professzionális termékek, amelyekben minden részletet átgondoltak. Ennek eredményeképpen az UYN összes aláírt kiegészítője modern és tartós anyagokból készül, és ezért a lehető leghatékonyabb és legkényelmesebb. A vezető UYN termékcsaládok közé tartozik az Actyvion, az Alpha és az Ambityon. 

Az UYN márka még saját kutatási és fejlesztési központot, az AREAS-t (Academy of Apparel and Sports Engineering Research) is létrehozta, hogy javítsa a gyártást, felügyelje az innovatív technológiák használatát a ruházkodásban, és új rendszereket, szöveteket és szálakat tervezzen. Mielőtt az UYN-termékek napvilágot látnának, számos validációs vizsgálaton esnek át, amelyek ellenőrzik teljesítményüket és egyéb tulajdonságaikat.  

Az UYN egy előretekintő vállalat, amely számára a környezetvédelmi kérdések is fontosak. A termelés fenntartható módon működik, a folyamat során szinte egyáltalán nem keletkezik hulladék. Ez a "körbevarrás" innovatív módjának köszönhető, amely lehetővé teszi a teljes anyag felhasználását. Ezért a márkában az évek során számos vásárló bízott meg, akik számára a termék magas minősége mellett a környezetvédelemmel kapcsolatos konkrét intézkedések is fontosak.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása