Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Asztalitenisz asztalok

Ping-pong asztal - válassza ki a megfelelőt a Sportano boltban

Az asztalitenisz nagyszerű kikapcsolódási forma és az egyik legnépszerűbb sportág - Lengyelországban is. A népszerű ping-pongot nemcsak a szabadban játsszák az év melegebb hónapjaiban: otthon is jól működik szórakozásként. 

A megfelelő asztal kiválasztásakor fontos tudni, hogy a pingpongasztalnak pontosan milyen méretei teszik lehetővé a legkényelmesebb játékot. Egy másik elem, amit szem előtt kell tartani, a stabilitás: e nélkül a játék rendkívül fárasztó lesz. A stabil tartást a keretek biztosítják, amelyeknek köszönhetően az asztal megtartja egyensúlyát. Ha pedig kiváló minőségű anyagokból készülnek, akkor az asztaliteniszasztal több mint egy szezont is kibír. A megfelelő keretekkel az asztal könnyen összecsukható és szállítható lesz, ami fontos lehet, ha szeretsz a szabadban játszani. 

Akár beltéri, akár kültéri, szabadidős vagy hivatásos játékot szeretne játszani - a Sportano.hu segítségével az Ön igényeihez megfelelően igazított asztalt választhat. Az üzlet kínálatában olyan termékeket talál, amelyek garantálják az asztaliteniszasztal tartósságát és stabilitását. 

Asztalitenisz asztalok - hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt?

Az első tényező, amely segít megválaszolni azt a kérdést, hogy melyik pingpongasztalt válassza, az, hogy hol fogja használni és tárolni. Ez azért fontos, mert az asztallaphoz használt anyagok minősége, valamint az állványokhoz mellékelt extrák lehetővé teszik a könnyű szállítást. A pingpongasztalokat kültéri (outdoor) és beltéri (indoor) asztalokra osztják, amelyeket tető alatt használnak

A kültéri ping-pong asztalokat szabadtéri játékokhoz tervezték. Ezek olyan termékek, amelyek speciális anyagokat használnak az elemektől, például a széltől és az esőtől való védelem érdekében. Keretük tartós fémből készül, lábuk pedig vastagabb, mint a beltérben használt változatoké. A kültéri asztalok gyakran olyan bevonattal is rendelkeznek, amely úgy veri vissza a napsugarakat, hogy a résztvevők gond nélkül játszhatnak. 

Az otthon használt pingpongasztal egy könnyebb változat, és jobban megfelel otthoni használatra. Nem rendelkezik megerősített lábakkal vagy speciális szerkezettel, így könnyebben áthelyezhető egy másik helyre. 

A felhasználási hely mellett fontos megjegyezni, hogy a legtöbb asztal összecsukható. Összecsukható és nem összecsukható termékeket egyaránt talál a piacon. Az összecsukható pingpongasztalok általában nehezebbek, de szállításuk vagy tárolásuk könnyebb, mint az egy darabból álló termékeké. Az egyrészes asztalok sokkal több helyet igényelnek a tárolásukban, mint a többrészes változatok. Az összecsukható asztalok előnye az is, hogy egyedül is lehet játszani. 

Ilyen asztalra példa a Kettler márka termékei, amelyek többelemes felépítésüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak otthoni szólóedzésre. A szintén otthoni használatra tervezett Cornilleau asztaliteniszasztalok egy másik figyelemre méltó modell - a labdák vagy az ütők tárolása nem jelent majd problémát vele. A szabadtéri játékokhoz jól jön a német Schildkröt gyártótól származó asztal. A minőségi és esztétikus kivitelezés a legkeményebb játékok során is kényelmet biztosít. 

Pingpongasztalok - milyen méretekkel rendelkeznek?

Minden asztaliteniszasztalnak meg kell felelnie bizonyos méretekre vonatkozó előírásoknak. A legfontosabb az asztallap, ezért az asztaliteniszasztal minimális mérete legalább 160 centiméter széles és 250-290 cm magas. Kivételt képez a gyermekeknek szánt asztaliteniszasztal, amelynek méretei a legkisebbek igényeihez igazodnak. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása