Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpár ujjak és lábak

Kerékpáros ujjak és lábak – gondoskodjon vezetési kényelméről a Sportano.hu segítségével

A kerékpározás nem csak egy módja annak, hogy aktív maradj, hanem egy nagyszerű módja annak, hogy javítsd az erőnléted és fitt maradj. A nem megfelelő kerékpáros gardrób felszereléssel azonban még a legjobb kerékpárosnak is problémái lehetnek a vezetési tempó és a kényelem megtartásával. A kerékpáros ujjak és lábak nélkülözhetetlen kiegészítők, amelyek nemcsak a hideg és a szél ellen nyújtanak védelmet, hanem növelik a vezetési kényelmet és csökkentik a bőr és a ruhaanyag közötti súrlódást. A Sportano.hu sportáruházban kiváló minőségű kerékpáros ujjakat és lábakat talál olyan bevált gyártóktól, mint az Alé, POC, Northwave vagy ASSOS.

A kerékpáros ujjak és lábak alaptípusai

A kerékpáros ujjak és lábak minden kerékpáros elengedhetetlen kellékei. Többféle színben, méretben és kivitelben kaphatóak, így egyedi igényeihez igazíthatja őket. Az időjárási viszonyoktól és a felhasználói preferenciáktól függően számos alapvető típusú kerékpáros ujj és láb létezik.

A hosszú ujjú tökéletes megoldás a hideg napokra, amikor védelemre van szükségünk a szél és a hideg ellen. Könnyű, rugalmas és légáteresztő anyagból készültek, amely optimális hőkomfortot biztosít lovaglás közben.

A rövid ujjú remek választás a meleg napokra. Lehetővé teszik a testhőmérséklet szabályozását és az UV sugárzás elleni védelmet. Könnyű, légáteresztő és gyorsan száradó anyagból készültek.

A hosszú lábak tökéletes megoldást jelentenek a hideg időben történő lovagláshoz, védelmet nyújtanak a hideg és a szél ellen. Hőszigetelést és légáteresztő képességet biztosító anyagból készültek, melynek köszönhetően magas hőkomfortot biztosítanak.

A rövid lábak tökéletes választás a meleg napokra, mozgásszabadságot és légiességet biztosítanak. Könnyű, légáteresztő és gyorsan száradó anyagból készültek, amely optimális kényelmet biztosít lovaglás közben.

Kerékpáros kar és láb anyagai

A kerékpáros ujjak és lábak a céltól és az időjárási viszonyoktól függően különböző anyagokból készülnek. A leggyakrabban használt anyagok a következők:

  • Poliészter - könnyű, légáteresztő és gyorsan száradó anyag, főleg ujjakban és rövid lábakban.
  • elasztán - rugalmas és tartós anyag, ujjak és lábak gyártására használják, amelyek növelik a lovaglás komfortját és csökkentik a bőr súrlódását.
  • Pamut - természetes anyag, amely puhaságot és hőkomfortot biztosít, főleg ujjakban és hosszú lábakban.
  • Polipropilén - könnyű és légáteresztő anyag, amely hőszigetelést biztosít és csökkenti a nedvességet, főleg ujjakban és hosszú lábakban használatos.
  • Poliuretán - vízálló és tartós anyag, esőben való lovaglásra szánt ujjak és lábak gyártásához.
  • Gore -Tex - szél és víz elleni védelmet nyújtó membrán, amelyet nehéz időjárási körülmények között való lovaglásra szánt ujjakban és lábakban használnak.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű kerékpáros ujjakat és lábakat?

A kerékpáros ujjak és lábak megfelelő méretű kiválasztása kulcsfontosságú az optimális vezetési kényelem érdekében. A nem megfelelő méret kényelmetlenséget és bőrsúrlódást okozhat, ami befolyásolhatja utazásunk minőségét és hosszát.

A kerékpáros ujjak és lábak méretének kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az egyéni igényeket és a testméreteket. Minden kerékpáros ruházatot gyártó cég rendelkezik mérettáblázatokkal, amelyek segítségével könnyedén kiválaszthatja az egyéni igényeknek megfelelő méretet.

A kerékpáros ujjak és lábak vásárlása előtt meg kell mérni a comb kerületét, valamint az ujjak és a lábak hosszát. A comb kerületének pontos méréséhez vigye fel a mérőszalagot a comb legszélesebb részére, és óvatosan mérje meg a kerületét. Az ujjak és szárak hosszát attól a ponttól kell mérni, ahol az ujj vagy a láb kezdődik, egészen addig a pontig, ahol a testen végződik.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a kerékpáros ujjak és lábak mérete a gyártótól függően változhat. Ezért vásárlás előtt érdemes alaposan átnézni a mérettáblázatot, és összevetni a méreteket saját méreteivel.

Ha kétségei vannak a kerékpáros ujjak és lábak megfelelő méretű kiválasztásával kapcsolatban, érdemes igénybe venni egy szakember tanácsát. A Sportano üzletben szakembereink készséggel válaszolnak kérdéseire és segítenek a megfelelő méret kiválasztásában.

A kerékpáros ujjak és lábak megfelelő méretű megválasztása nagyon fontos a kényelem szempontjából lovaglás közben. Éppen ezért érdemes alaposan lemérni a méreteit, és szakember segítségét igénybe venni, hogy kerékpáros ruházatunk tökéletesen illeszkedjen az Ön testéhez.

Leírás kibontása Leírás összecsukása