Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

YONEX

Yonex

A japán Yonex márka eredete 1946-ra nyúlik vissza, de alapítója, Minoru Yoneyama csak kilenc évvel később kezdett tollaslabda-ütőket gyártani. Azóta a vállalat folyamatosan növekedett, és ma már a világ vezető felszerelés- (darts, teniszütők, húr) és lábbeli-gyártói közé tartozik az olyan ütősportokhoz, mint a tenisz és a tollaslabda.  

1992-ben a márka bevezette az ikonikus "Isometric 500" tollaslabda ütőt, és a következő években kifejlesztette az innovatív ISOMETRIC technológiát, amely felelős az ütő mozgásának megfelelő irányításáért a játék során, valamint a Power Cushion ™ rendszert, amely aktívan elnyeli az ütés energiáját.  

Ma a Yonex az ütősportok világának vezető márkája, és termékeit olyan neves sportolók használják, mint Naomi Osaka, Steve Johnson, Angelique Kerber és az elismert lengyel teniszező, Hubert Hurkacz. Érdekesség, hogy a 2004-es athéni olimpiai játékok tollaslabdatornáján minden érmes a Yonex termékeit használta

Ezen kívül a márka a világ sportversenyeinek főszponzora és a Tollaslabda Világszövetség hivatalos partnere, amely a m ist világbajnokságok szervezéséért felelős. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása