Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Alpinus

Az Alpinus egy ismert márka, amely kültéri ruházatra és felszerelésekre specializálódott. A természet szépsége és a szabadtéri tevékenységek iránti szenvedély inspirálta Alpinus márka olyan termékeket kínál, amelyek kiváló minőségükről, funkcionalitásukról és tartósságukról ismertek.

Az Alpinus márkájú ruházatot és felszerelést gondosan úgy tervezték, hogy megfeleljen az aktív szabadtéri kalandok szerelmeseinek igényeinek. Az Alpinus márka a legmodernebb technológiák és tartós anyagok, például vízálló membránok, légáteresztő anyagok és strapabíró cipzárak használatával optimális kényelmet, védelmet és teljesítményt biztosít a legkülönbözőbb időjárási körülmények között.

Az Alpinus márka a szabadtéri ruházat széles választékát kínálja, mint például kabátok, fleece felsők, trekking nadrágok, termál pólók és még sok más. Minden termék gondosan átgondolt a funkcionalitás, az ergonomikus szabás és a kifinomult részletek szempontjából, amelyek megkönnyítik a szabadtéri tevékenységeket. Ezen kívül a márka túrafelszereléseket is kínál, mint például sátrakat, hátizsákokat, hálózsákokat, hálóalátéteket és egyéb kiegészítőket, amelyek elengedhetetlenek az expedíciókhoz és utazásokhoz.

Az Alpinus nagy figyelmet fordít termékei építési minőségére. Ruházatuk és felszereléseik masszívan készülnek, figyelmet fordítva a kivitelezésre és a tartósságra. Az Alpinus márka a környezetvédelemmel is törődik, fenntartható termelési gyakorlatokat alkalmaz, és ahol csak lehet, környezetbarát anyagokat használ.

Az Alpinus márka termékei népszerűek az aktív utazók és a szabadtéri sportok szerelmesei körében egyaránt. Termékeiket gyakran választják a túrázók, túrázók, túrázni vágyók és más szabadtéri kalandok szerelmesei.

Leírás kibontása Leírás összecsukása