Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Salomon

Salomon

Az 1947-ben, a francia Alpok lábánál alapított Salomon márka ma a lábbelikre, sportruházatra és sífelszerelésekre specializálódott. A vállalat azonban kezdetben fűrészeket gyártott, és sílécélezési szolgáltatásokat is nyújtott. Ez azonban az 1960-as években megváltozott, amikor a Salomon márka alkotói kifejlesztették az innovatív "le lift" kötésrendszert, amely végleg meghódította a téli sportok piacát.  

Azóta a Salomon folyamatosan fejlődik, és 1966-ban a márka által tervezett kötéseket használták a chilei világbajnokságon. Kevesebb mint egy évtizeddel később megjelentek az első alpesi sícipők, amelyek azonnal nagy népszerűségnek örvendtek. Az évek során a Salomon szabadtéri ruházatot és túrabakancsokat is bevezetett, amelyek ugyanilyen népszerűek voltak.  

A Salomon termékek a legmodernebbek. A vállalat már 2005-ben elkezdte használni a softshell anyagot a ruházatában, és nem sokkal később kifejlesztette az opti-vibe technológiát, amely felelős a lábbelik kiváló minőségéért és kiváló párnázottságot biztosít. 

A márka nagykövetei között olyan profi sportolók szerepelnek, mint Emelie Forsberg, Kilian Jornet és Liv Sanzoz. A kiváló minőségű kényelem és a magas szintű biztonság érdekében válassza a Salomon professzionális termékeit. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása