Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Bad Boy

Az 1980-as években San Diegóban alapított Bad Boy márka büszkén tükrözi gyökereit a küzdősportokban és az utcai kultúrában. A márka hírnevét azzal érdemelte ki, hogy ruházatot és felszerelést készített a világ legbátrabb és legfüggetlenebb egyéniségei számára.

A Bad Boy termékek széles skáláját kínálja, a sportruházattól kezdve a harci sportfelszereléseken át az utcai ruházatig. Mindegyik azzal a céllal, hogy a legjobb teljesítményt, tartósságot és kényelmet nyújtsa. Az MMA rövidnadrágoktól kezdve a bokszkesztyűkön át a stílusos pólókig és melegítőkig a Bad Boy márka elkötelezett a legmagasabb minőségű termékek biztosítása mellett, amelyek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek.

A Bad Boy-t a jellegzetes stílusa is megkülönbözteti, amely az erőt, a magabiztosságot és a modernitást ötvözi. Termékeik ismertek innovatív dizájnjaikról, grafikáikról és logóikról, amelyek világszerte azonosítják a Bad Boy márkát. A Bad Boy stílus a hozzáállás, az elszántság és a férfiasság szimbóluma, amely a sportolókat és a küzdősportok rajongóit egyaránt vonzza.

A Bad Boy márka nagy hangsúlyt fektet termékei minőségére. A tapasztalt sportolókkal és edzőkkel együttműködve a Bad Boy folyamatosan fejleszti termékeit, reagálva a sportolók igényeire és elvárásaira. Minden egyes terméket gondosan tesztelnek tartósság, kényelem és biztonság szempontjából, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsák.

Leírás kibontása Leírás összecsukása