Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Basil

A holland Basil márka története 1976-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Nico van Balvaren első ügyfele, Ine van Dam megrendelésére egy professzionális kerékpárkosár gyártását vállalta. Munkája hatásával elégedetten Balvaren úgy döntött, hogy hivatalosan is elindítja kerékpáros kiegészítőket gyártó cégét Basil néven. A termékek gyorsan elnyerték a közönség tetszését, és a márka tovább erősödött, erős piaci pozíciót épített, és más kerékpáros kiegészítőkkel bővítette kínálatát. A 2000-es évek eleje a márka növekedési szakasza volt. 2005-ben a márka bevezette a kerékpáros táskákat, és alig egy évvel később megkapta a híres FiestRAI Innovatie Award díjat a sokoldalú és egyszerű BasSolid kerékpárkosár rögzítő rendszeréért. 

A Basil egy hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás, amelynek igazi szenvedélye, hogy folyamatosan fejlessze termékeit, és úgy tervezze meg őket, hogy a kerékpározás a lehető legkellemesebb és leghatékonyabb legyen minden kerékpáros számára, a kezdők és a haladók számára egyaránt. A Basil márkanévvel aláírt összes kiegészítőt a magas minőségű kivitelezés és funkcionalitás jellemzi. 

A Basil márka jelenleg professzionális kosarakat, táskákat, csomagtartókat, hátizsákokat, csomagtartókat és egyéb, a kerékpártúra során szükséges kiegészítőket kínál. A választékban emellett kerékpáralkatrészek és olyan termékek is szerepelnek, mint a csengők és a kosarakhoz való cserealkatrészek különböző színváltozatokban.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása