Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Bell

A Bell egy amerikai vállalat, amely 1954 óta van jelen a sportpiacon. A márka innovatív védősisakok gyártására specializálódott, elsősorban kerékpárosok, de motorosok és más extrém sportolók számára is. A Bell volt az első gyártó, amely integrált, teljes sisakot gyártott, amely hatékonyan védi a fejet az ütközések ellen.  

Az évek során a vállalat folyamatosan fejlesztette zászlóshajóját, és ennek eredményeként a nagyfokú ütéscsillapítás és párnázás mellett a sisak szellőzést is kezdett kínálni. Ezenkívül a Bell egy speciális MIPS/FLEX rendszert is beépített, amely oldalirányú ütközések esetén további biztonságot nyújt a fejnek. A folyamatos termékfejlesztésnek és -javításnak köszönhetően a Bell az egyik legelismertebb gyártóvá vált a kerékpározás és az autóipar területén. 

A vállalat számára rendkívül fontos az általuk gyártott termékek használhatósága és minősége. Más szempontok másodlagos értéket kapnak. A márka küldetése mindenekelőtt az, hogy hatékonyan védjen minden felhasználót, és a társadalomban a sport iránti szenvedélyt ébressze fel. 

A Bell egyik legnépszerűbb termékcsaládja a STAR, a magas szintű biztonságot és ütéscsillapítást biztosító szénszálas és üvegszálas anyagból készült sisakok kollekciója. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása