Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Berkley

Az amerikai Berkley cég története 1937-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Berkley Bedell úgy döntött, hogy saját vállalkozásba kezd, és kézzel készített horgászcsalikat árul a horgászboltoknak. Az évek során a márka fejlődött, és maga az alapító is egyre többet fektetett bele, javítva az általa gyártott termékeket, hogy azok a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. 1959-ben a márka bevezetett egy áttörést jelentő terméket, a Trilene speciális fonott zsinórt, amely gyorsan meghódította a horgászipart, és a Berkley felismerhető jellegzetes termékévé vált. 

Az 1960-as években a Berkley márka kibővítette kínálatát olyan speciális botokkal, amelyek a horgászok körében igen keresettek voltak. Kevesebb mint egy évtizeddel később megkezdődött a nagyszabású terjeszkedés a nemzetközi piacokon. Azóta a vállalat folyamatosan növekszik, és olyan modern termékeket vezet be, amelyek nélkülözhetetlenek a halászati felszerelésekben. A vállalat már a 80-as években kifejlesztette a műanyag csalikat, amelyek akkoriban áttörő felfedezésnek számítottak, és gyakorlatilag forradalmasították a gyártásukhoz való hozzáállást.  

A Berkley egy nagy hagyományokkal rendelkező vállalat, amely az évek során jelentősen fejlődött. Ma a márka a horgászfelszerelések globális gyártója, amelynek speciális termékeit a kezdők és a haladó horgászok egyaránt nap mint nap használják.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása