Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Carp Spirit

A Carp Spirit egy innovatív márka, amely a kiválóság iránti szenvedélyének és a legmagasabb minőségű termékek létrehozására való folyamatos törekvésének köszönhetően nevet szerzett magának a pontyhorgászat szerelmesei körében. A Carp Spirit a fejlett technológia, az innovatív megoldások és a megbízhatóság szinonimája a pontyhorgászat világában.

A Carp Spirit márka a kifejezetten az igényes horgászok számára tervezett termékek széles választékáról híres. Minden Carp Spirit terméket gondosan fejlesztettek ki azzal a céllal, hogy maximalizálják a horgászok elégedettségét, és olyan eszközökkel lássák el őket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyenek a vizeken.

A Carp Spirit tartozékok, felszerelések és felszerelések széles választékát kínálja, hogy segítse a horgászokat céljaik elérésében. Botjaikat, orsóikat, pontyfogó készleteiket, sátraikat, székeiket és sok más terméküket a tartósság, a pontosság és a kényelem szem előtt tartásával tervezték. A márka folyamatosan újít a legújabb technológiával és anyagokkal, hogy a pontyhorgászok számára kivételes horgászélményt nyújtson.

A Carp Spirit a kiváló minőségű tartozékokról és eszközökről is híres, amelyek megkönnyítik a horgászok számára a horgászat különböző aspektusait, például az alapozócsali elkészítését, a készletek összeállítását vagy a halak kiemelését és mérlegelését. A megbízhatóság, a tartósság és a pontosság azok a tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik a Carp Spirit termékeit a piacon.

Leírás kibontása Leírás összecsukása