Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Colmar

A Colmar egy neves olasz ruhamárka, amely különösen a síruházat gyártására összpontosít. A Mario és Irma Colombo által 1923-ban Monzában alapított Colmar márka elismerésre és népszerűségre tett szert kiváló minőségének, innovatív tervezési megközelítésének és a téli sportok iránti szenvedélyének köszönhetően.

A márka neve, a Colmar a vezetéknév kezdőbetűinek és az alapító, Mario Colombo nevének egyesítésével jött létre. Az alapító család személyes elkötelezettségét és örökségét tükrözi.

A Colmar síruházat a technológia, a tartósság és a stílus kombinációja. A márka a funkcionális és kényelmes ruhák létrehozására összpontosít, amelyek védelmet nyújtanak az időjárási viszonyokkal szemben, és teljes mozgásszabadságot biztosítanak a lejtőn. A kabátoktól és öltönyöktől a termonadrágokig és ingekig a Colmar síruházat kiváló minőségű anyagairól, tartósságáról és a részletekre való odafigyeléséről ismert.

A Colmar márka a síruházaton kívül a Colmar Originals néven ismert alkalmi ruházati vonalat is kínálja. Ez a ruhavonal ötvözi az olasz design jellegzetes stílusát a mindennapi funkcionalitással. Divatos dzsekik, kabátok, pulóverek, pulóverek és kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek tökéletesek a városba és az aktív hétköznapokhoz egyaránt.

A Colmar egy olyan márka, amely nemcsak a téli sportok kedvelői körében szerzett elismerést, hanem a minőség, a stílus és az olasz kézművesség szinonimájává is vált a divat világában. A gazdag történelemmel és örökséggel rendelkező Colmar márka továbbra is inspirálja és kivételes termékeket kínál azok számára, akik értékelik a magas minőséget, a megbízhatóságot és az időtlen stílust.

Leírás kibontása Leírás összecsukása