Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

CORE

A Core egy 2001-ben alapított német márka, amely a deszkák, sárkányok és kitesurfing- és wingfoil-kiegészítők egyik vezető gyártója. Fehmarnban, Európa vízisport-központjában székelő Core kihasználja a kiváló feltételeket, hogy innovatív termékeket hozzon létre, amelyek az extrém sportok szerelmeseinek igényeihez és szenvedélyeihez igazodnak.

a kezdetektől fogva a hardver kiváló minőségére és teljesítményére összpontosít. A márka termékeinek folyamatos fejlesztésére és fejlesztésére összpontosít, a legújabb technológiák és anyagok felhasználásával. Ennek köszönhetően a Core deszkák, sárkányok és kiegészítők nem csak tartósak, hanem hihetetlen irányítást, dinamikát és szórakozást biztosítanak a kitesurfing és a wingfoil gyakorlása során.

A Core márka elnyerte a tapasztalt játékosok és az amatőrök bizalmát innovációinak és a sport iránti elkötelezettségének köszönhetően. Folyamatosan új megoldásokat vezet be, amelyek javítják a felhasználók hatékonyságát és biztonságát. Kompromisszumok nélkül a Core olyan felszerelést hoz létre, amely segít elérni a kifinomultság és az izgalom új szintjeit a vízen.

A Core nemcsak a technikai kiválóságra összpontosít, hanem a kitesurf és wingfoil közösség iránt is elkötelezett. Rendezvények, versenyek és fejlesztési programok szponzorálásával a márka támogatja a vízi sportok fejlődését, és másokat is inspirál szenvedélyük felfedezésére. A Core erős és elkötelezett közösséget épített ki a rajongókból, akik értékelik a márka értékeit és filozófiáját.

Leírás kibontása Leírás összecsukása