Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Dainese

Dainese

Az 1972-ben alapított Dainese egy olasz márka, amely kerékpáros, motoros, valamint snowboard és sí ruházat gyártására specializálódott. Alig két évvel a megalakulása után a Dainese forradalmasította a piacot a marhabőr és az elasztikus betétek kombinációjából kifejlesztett innovatív technológiákkal. Ezáltal a ruhadarabok rugalmasabbá, kényelmesebbé és a viselőjükhöz könnyen igazíthatóvá váltak.  

Egy időben a legnevesebb sportolók, például Barry Sheene és Shaun Palmer dolgoztak a márkával. Idővel a vállalat tovább növekedett, és egyre modernebb megoldásokat alkalmazó ruházatot gyárt, amely minden szinten kielégíti a sportolók igényeit.  

A Dainese küldetése, hogy olyan emberek számára biztosítson termékeket, akiknek az élet igazi értelme az adrenalin és az extrém sportok érzelmei. A sportruházaton kívül a márka válogatott termékekkel is rendelkezik, amelyek az edzés minden szakaszában védelmet nyújtanak. Az első hátvédőt már 1979-ben kifejlesztették a motorosok számára, és nem sokkal később a nagyközönség számára is bevezették. 

A Dainese minden termékénél a legmagasabb minőségű kivitelezés mellett kötelezte el magát. Az évek során a márkában több ezer vásárló bízik, akik széles körben használják a Dainese ruházatot és lábbeliket, ami a márka magas színvonaláról tanúskodik. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása