Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

DBX Bushido

Bushido

A Bushido egy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező lengyel sportmárka, amely küzdősportokhoz, crossfithez és otthoni edzéshez szükséges felszerelések gyártására specializálódott. Idővel a vállalat gyorsan növekedett, és elkezdte forgalmazni termékeit külföldön, többek között a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában.  

A márka olyan kiegészítőket kínál, mint a boxzsákok, edzőpajzsok, reflexkörte, matracok, bábuk, mellények és sok más termék, amelyek a sparring során szükségesek. Mi több, a boltban a funkcionális crossfit edzéshez is találhatók termékek. Ennek köszönhetően a Bushido praktikus kiegészítőit a rendszeres edzőterembe járók, valamint a bokszolók és más küzdősportok versenyzői is megvásárolhatják. A vállalat emellett a legmagasabb minőségű kompressziós anyagokból készült speciális ruházatot is kínál. A ruhák olyan innovatív technológiákat használnak, mint a DBS MoreDry anyag, amely garantálja a nedvesség elvezetését, valamint az ActivCLIMA™ rendszer, amely biztosítja a megfelelő szintű szellőzést. 

Mielőtt minden Bushido termék értékesítésre kerül, különböző teszteknek vetik alá, amelyek ellenőrzik tartósságukat és hatékonyságukat, aminek köszönhetően a vásárlók csak olyan kiválasztott tartozékokat kapnak, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. A márka által kínált felszerelések minőségét jól igazolja a profi sportolókkal való számos együttműködés, mint például a lengyel MMA harcos Borys Mańkowski, aki Bushido márkájú felszereléseket használ edzései során. A vállalat széles kínálata speciális és kiváló minőségű termékeket tartalmaz mind a kezdők, mind a haladó bokszolók és testépítők számára.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása