Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

DT Swiss

A DT Swiss egy elismert márka, amely kiváló minőségű kerékpáralkatrészek gyártására és tervezésére specializálódott. A céget 1994-ben alapították, és azóta világszerte az iparág egyik vezető márkájaként szerzett hírnevet.

A DT Swiss különösen híres a kerékpárkerekek, kerékagyak, küllők, valamint a hegyikerékpárokhoz való lengéscsillapítók gyártásáról és innovációjáról. A márka következetesen a legmagasabb minőségű termékeket szállítja, amelyeket a profi és amatőr kerékpárosok egyaránt használnak világszerte.

A minőség és a pontosság a DT Swiss filozófiájának alapvető elemei. A vállalat tapasztalt mérnököket és technikusokat alkalmaz, akik fejlett laboratóriumokban és gyártóüzemekben dolgoznak, hogy biztosítsák termékeik kiváló kivitelezését és teljesítményét.

A DT Swiss márkát a sokéves tapasztalat és a kiválóságra való fáradhatatlan törekvés teszi a piac egyik legmegbízhatóbb kerékpáralkatrész-gyártójává. Termékeik megbízhatóságukról, tartósságukról és kiváló építési minőségükről ismertek.

A DT Swiss nem csak hegyikerékpárokhoz szállít alkatrészeket, hanem a trekking és enduro kerékpárokhoz is széles termékválasztékot kínál. Ennek köszönhetően a márka mind a profi, mind a szabadidős kerékpárosok körében nagy hírnévnek örvend.

Leírás kibontása Leírás összecsukása