Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Effol

Az 1906-ban alapított Effol márka professzionális lovas termékek gyártására specializálódott, elsősorban a lóápoláshoz. Az évek során a vállalat folyamatosan fejlesztette és bővítette kínálatát, és más innovatív termékekkel is bővítette azt. A márka erőfeszítései és az iparágban való aktív részvétele 2011-ben a Német Lovas Olimpiai Bizottsággal (DOKR) kötött partnerséget, amelyhez a vállalat vállalta, hogy kiváló minőségű lóápolási termékeket szállít. A LAVIT speciális Free Foam Spray Ref Foam spray-t a német profi bajnokságokban neves sportolók használják. 

A márka filozófiája, hogy csak olyan ápolási termékeket kínál, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és biztonságosan használhatók. A kozmetikumokban használt valamennyi anyag megfelel a dermatológiai és allergológiai vizsgálatoknak. Az Effol egy olyan hagyományokkal rendelkező vállalat, amely több mint száz éve professzionális lovas termékek gyártására szakosodott. Ezért biztos lehet benne, hogy a gyártó minden terméke kiváló minőségű és funkcionalitású. Az Effol számára a környezetvédelmi kérdések is fontosak, ezért különös figyelmet fordítanak a hulladékok szétválogatására, és minden vásárlót arra ösztönöznek, hogy válasszon ésszerű csomagolási formákat. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása