Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Element

Az Element egy olyan márka, amely a gördeszkázás és az utcai kultúra világához kapcsolódik. Az 1992-es alapítása óta az Element márka a gördeszkaipar egyik legfelismerhetőbb vezetőjévé vált.

Az Element olyan gördeszkások szenvedélyéből és elkötelezettségéből született, akik nem csak minőségi termékeket akartak létrehozni, hanem egy olyan közösséget és életstílust is, amely olyan értékeken alapul, mint a kreativitás, az önellátás, az együttműködés és a környezet tisztelete.

Az innovációra és minőségre összpontosító Element a gördeszkás termékek teljes skateboard termékpalettáját kínálja, a deszkáktól, tengelyektől, kerekektől és csapágyaktól kezdve a ruházaton át a kiegészítőkig. Minden egyes terméket a gördeszkások igényeit és követelményeit szem előtt tartva terveztek meg, így nem csak tartósságot, hanem kiváló irányíthatóságot és teljesítményt is biztosítanak számukra a gördeszkázás során.

Az Element nem csak termékeivel, hanem a versenyzők támogatásával és népszerűsítésével is nevet szerzett magának a gördeszkás világban. A márka különböző szintű tehetséges gördeszkásokat szponzorál, a kezdőktől a profikig, támogatást és platformot biztosítva nekik karrierjük fejlődéséhez.

A társadalmi értékek az Element márka szerves részét képezik. A márka küldetésének szerves részét képezi az olyan társadalmi projektek iránti elkötelezettség, mint a gördeszkaparkok építése, a fiatalok oktatása és a környezetvédelem. Az Element arra törekszik, hogy pozitív változásokat hozzon létre a helyi közösségekben, és másokat is arra ösztönöz, hogy törődjenek a környezettel.

Az Element márka vizuális stílusa egyedülálló. A jellegzetes logókat, mintákat és grafikákat gyakran a természet, a művészet és az utcai kultúra ihlette. Ez adja az Element márka egyedi megjelenését, amelyet világszerte felismernek.

Leírás kibontása Leírás összecsukása