Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Extrawheel

Az Extrawheel egy jó hírű márka, amely kiváló minőségű táskák, táskák és kerékpárutánfutók gyártására specializálódott . A 2005-ben Lengyelországban alapított vállalat termékei innovációja és kiválósága elismerését nyerte el.

az első egykerekű kerékpár utánfutó kifejlesztése volt, amelynek szabadalmát ugyanabban az évben hagyták jóvá. A lengyel szabadalmi hivatal világszerte egyedülállónak ismerte el ezt a projektet a kerékpáriparban. Ez az utánfutó, amelyet a legapróbb részletekre is figyelemmel fejlesztettek ki, páratlan kényelmet és biztonságot nyújt a kerékpáros utak során.

Jelenleg országszerte 60 üzletben találhatók az Extrawheel termékek, ami bizonyítja a márka népszerűségét és bizalmát a vásárlók körében. Az ügyfelek megnyugodhatnak, hogy minden Extrawheel termékre kiterjed a fedezet 5 év gyártói garancia, amely bizonyítja a cég termékeibe vetett bizalmát.

Az Extrawheel márka büszke arra, hogy minden gyártás Lengyelországban történik. Ez bizonyítja, hogy a vállalat a legmagasabb minőségi színvonal fenntartására törekszik, és támogatja a helyi gazdaságot. Azt is érdemes megjegyezni, hogy csak Lengyelországból, Németországból és Olaszországból származó alkatrészeket használnak a gyártáshoz. Ez a gondozás és a nyersanyagok feletti ellenőrzés az Extrawheel termékek kiváló minőségét és tartósságát jelenti.

Az Extrawheelnek köszönhetően a kerékpározás még kellemesebbé és kényelmesebbé válik, a kerékpárosok pedig élvezhetik azt a szabadságot és magabiztosságot, hogy csomagjaik biztonságosak és jól rögzítettek.

Leírás kibontása Leírás összecsukása